/

Kerékpáros ütött el gyalogost Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik – közölte a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 70 éves nő augusztus 27-én 7 óra körül gyalogosan haladt Szegeden, a Tisza Lajos körút és a Szentháromság utca kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelyen a Honvéd tér irányába. Ekkor egy, a Tisza Lajos körút felől érkező kerékpáros nő jobbra bekanyarodott a Szentháromság utcára és elütötte a sértettet, aki elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A kerékpáros a tőle elvárható segítség nyújtása nélkül távozott a helyszínről.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

Előző sztori

Bíróság előtt a Szeviép-vezérek – a következő tárgyaláson vallomást tesznek a vádlottak + FOTÓK

Következő sztori

Közösen emlékezik a megyei közgyűlés, a megyei kormányhivatal és a POFOSZ 1956-ra