Haág Zalán: Binszki József távozzon a jogi bizottság éléről!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amennyiben a sajtóhíreknek hitel adhatunk, Binszki József, Szeged önkormányzati képviselője Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök társaságában szabálysértést követett el, amikor illegálisan lépett Szerbia területére – írja Haág Zalán, a szegedi KDNP elnök-frakcióvezetője sajtóközleményében.

Binszki József a magyar Vám- és Pénzügyőrség egyenruhájában korábban többek között a határ védelmét látta el állami fizetésért, most viszont megsértette államunk törvényeit.

Úgy ítéljük meg, hogy a Szegedi Közgyűlés Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának elnökeként nem bátorítani kellene az ilyen típusú cselekményeket, hanem segítenie egykori kollégái munkáját például az embercsempészek elleni harcban.

Úgy ítéljük meg, hogy a Szegedi Közgyűlés Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottsága mindenkori elnökének be kell tartania Magyarország törvényeit, és személyes példamutatásával erre kell ösztönöznie a többi állampolgárt is. Ellenkező esetben hogyan várhatnánk el, hogy a szegediek betartsák az önkormányzat által alkotott rendeletek rájuk vonatkozó passzusait függetlenül attól, hogy az abban foglaltakkal egyetértenek-e vagy sem?

Felszólítjuk ezért Binszki Józsefet, azonnali hatállyal mondjon le a jogi bizottság elnöki tisztéről! Amennyiben erre nem hajlandó, felszólítjuk Botka László szocialista polgármestert, hívja vissza a tudatosan jogsértő magatartást tanúsító képviselőt a bizottsági elnöki posztról!” – fogalmazott Haág Zalán.

Binszki József a SZEGEDma.hu-nak annyit mondott: jót derült a felszólításon – tehát nem kíván lemondani…

Binszki József megsértette államunk törvényeit – írja közleményében a szegedi KDNP.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=566490

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 6.

Előző sztori

Évek óta először többségben az EU-tagságot elvetők Nagy-Britanniában

Következő sztori

A Szentesi Lecsófesztiválon 200 kilogramm élelmiszert gyűjtöttek