Sport

Női kézilabda BL - Fölényes győri győzelem a selejtező elődöntőjében

Női kézilabda BL - Fölényes győri győzelem a selejtező elődöntőjében

2015. szeptember 12., szombat
Női kézilabda BL - Fölényes győri győzelem a selejtező elődöntőjében

A Győri Audi ETO KC 29 góllal legyőzte a szerb Radnicki Kragujevac csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája drammeni selejtezőcsoportjában, és vasárnap a 16-os főtáblára jutásért játszik majd.

A 2013-as és 2014-es BL-győztes győriek a házigazda Glassverket és a holland Dalfsen párharcának továbbjutójával találkoznak 17 órakor. A drammeni selejtezőcsoport győztese jut fel a BL 16-os főtáblájára, a 2. és 3. helyezett a KEK 3. fordulójában, a 4. helyezett pedig a KEK 2. fordulójában folytatja. Amennyiben a győriek sikerrel veszik a hétvégi selejtezőt, a főtáblán találkoznak a dán FC Midtjyllanddal, a macedón Vardar Szkopjéval és az osztrák Hypo Niederösterreich csapatával. A magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria alanyi jogon tagja a legjobb 16 mezőnyének, és a csoportkörben a német Thüringer HC, a horvát Podravka Koprivnica és a francia Fleury Loiret lesz az ellenfele.

Női BL, selejtező (Drammen):

a 16-os főtáblára jutásért: elődöntő: Győri Audi ETO KC - Radnicki Kragujevac (szerb) 42-13 (20-3) később: Glassverket (norvég)-Dalfsen (holland) 19.00 vasárnap: helyosztók: az elődöntők vesztesei 14.30 az elődöntők győztesei 17.00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.