Bulvár

Migránsokat fuvarozó férfit ítéltek közmunkára Szegeden

Migránsokat fuvarozó férfit ítéltek közmunkára Szegeden

2015. szeptember 11., péntek
Migránsokat fuvarozó férfit ítéltek közmunkára Szegeden
biro_birosag_jogasz_ugyved

Gyorsított eljárásban 220 óra fizikai munkakörben végrehajtandó közérdekű munkára ítélt a Szegedi Járásbíróság egy helybéli férfi, aki három szír határsértőt fuvarozott volna el a Tisza-parti városból Budapestre - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

Juhászné Prágai Erika

közölte, a vádlottat jogellenes tartózkodás elősegítése vétségében mondta ki bűnösnek a bíróság. Az ítélet szerint a büntetlen előéletű

B. Á.

augusztus 17-én reggel Szegeden, a Szentmihályi úton megállapodott három szír állampolgárral abban, hogy fejenként 250 euró ellenében Budapestre szállítja őket. Nem sokkal az indulás után a rendőrök megállították a gépkocsit. A büntetlen előéletű férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A bíróság ítéletét a vádlott és védője tudomásul vette, míg az ügyész súlyosításért, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

220 óra közmunkára ítéltek egy migránsokat fuvarozó szegedi férfit - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=568480

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.