Közélet

Ma Mórahalmon, csütörtökön Makón folytatódik a megyei munkaügyi road-show

Ma Mórahalmon, csütörtökön Makón folytatódik a megyei munkaügyi road-show

2015. szeptember 21., hétfő
Ma Mórahalmon, csütörtökön Makón folytatódik a megyei munkaügyi road-show

A héten a harmadik és a negyedik állomásához érkezik a Mi fán terem? című előadássorozat. A szegedi, csongrádi és kisteleki fórum iránti érdeklődés meghaladta a várakozásokat, hiszen összesen 120 olyan vállalkozás képviseltette magát a programokon, amelyek érdeklődnek az egyszerűsített foglalkoztatás szabályai iránt. A Kormányhivatal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közösen szervezett előadássorozatának egyik központi témája a közfoglalkoztatottak bevonása az idénymunkába illetve a speciálisan a mezőgazdaságra érvényes munkavédelmi, munkajogi szabályok ismertetése.

A nyílt napok programja ma, szeptember 21-én, hétfőn, délután 3 órakor Mórahalmon, szeptember 24-én, csütörtökön délelőtt 10 órakor pedig Makón folytatódik. A rendezvényt

Juhász Tünde

nyitja meg.

A fórumok helyszínei és házigazdái:

Mórahalmon

Szántó Mária

, járási hivatalvezető és

Ivanovné Makovits Tünde

foglalkoztatási osztályvezető köszönti a megjelenteket az Aranyszöm Rendezvényházban (Mórahalom, Röszkei út 1.) Makón pedig

Égető Gábor

járási hivatalvezető és

Budai László

foglalkoztatási osztályvezető lesz a házigazda a Deák Ferenc utca 6. szám alatti kirendeltség emeleti előadótermében.

Az előadássorozat következő állomásai:

Szentes, október 7. 10:00 óra Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozója Szentes, Kossuth tér 6. Hódmezővásárhely, október 9. 10:00 óra Hódmezővásárhely MJV Polgármesteri Hivatala, Házasságkötő terem, Kossuth tér 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.