Köztéri reklámtáblával tarolták le a futónövényt Szőregen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szerb_utca_buszmegallo08kf

A helyieknél kiverte a biztosítékot a barbár cselekedet. Azonnal kérdőre vonják a körzet önkormányzati képviselőjét.

Nem csillapodnak a kedélyek Szőregen. Miután csütörtökön beszámoltunk róla, a helyiek közül sokakat felháborított, hogy a körzet DK-s színekben politizáló önkormányzati képviselője, Berkesi Ottó egész egyszerűen csak “jót nevetett” azon, hogy a Huszárlány-emlékmű mint “történelmi titok” bekerült egy rangos országos turisztikai népszerűsítő kiadványba, ottani olvasóink egy újabb visszás és bosszantó ügyre is felhívták a SZEGEDma.hu figyelmét.

A Szerb utcában lakó Dobák Lászlóné azzal keresett meg bennünket, hogy minap az ottani, az általános iskolával srégen található buszmegállóba brutális módon helyeztek ki egy köztéri vitrines reklámtáblát, nem törődve azzal a gyönyörű futónövénnyel, amit olvasónk ültetett oda, és hónapokon keresztül nevelt, gondozott, öntözött (ugyanúgy, ahogy a megálló melletti kis rózsakert is az ő keze munkáját dicséri). A növény szépen cseperedett, és – mint Dobákné elmondta – olyan fajtáról van szó, mely nemcsak finom illatával örvendeztetheti (örvendeztethette volna) a várakozókat, de óvó árnyat is biztosíthat (biztosíthatott volna) a tűző nap, a nyári forróság ellen. Olvasónk elmondta, rendkívül elkeseredett és felháborodott amiatt a figyelmetlenség és barbárság miatt, és különösen annak tükrében, hogy az utóbbi egy évben véleménye szerint jóval kevesebb figyelem jut Szőregen a közterületek állapotára, mint az azt megelőző esztendők során. “Könyörgöm, legalább azt ne tegyék akkor tönkre, amit maguk a lakosok telepítenek és gondoznak! Nem is értem, miért ide került ez a tábla, mikor sokkal logikusabb lett volna ráadásul a túloldali buszmegállóra helyezni…” – fűzte hozzá.

Dobák Lászlóné több más szőregivel együtt haladéktalanul panaszt tesz a jelenlegi önkormányzati képviselőnél.

no images were found

A helyieknél kiverte a biztosítékot a barbár cselekedet. Azonnal kérdőre vonják a körzet önkormányzati képviselőjét.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=574443

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 25.

Előző sztori

Ferenc pápa a természet megóvására szólította fel a világ vezetőit

Következő sztori

Kocsis Máté a migrációról: Nem Teller Edék csónakáznak most Európa felé