Sport

Kézilabda: nem okozott problémát az újonc a MOL-Pick Szegednek + FOTÓK

Kézilabda: nem okozott problémát az újonc a MOL-Pick Szegednek + FOTÓK

2015. szeptember 12., szombat
Kézilabda: nem okozott problémát az újonc a MOL-Pick Szegednek + FOTÓK
pick-eger08kf

Simán verte az újonc Egert a MOL-Pick Szeged a szombati bajnokin: Juan Carlos Pastor együttese az első félidőben csupán négy gólt kapott, és hamar eldöntötte a mérkőzést.

A MOL-Pick Szeged először fogadta története során az Egert, amely a másodosztály keleti csoportjának bajnokaként jutott fel az élvonalba, és a hét közben meg is szerezte első sikerét a Csurgó ellenében. Az újszegedi sportcsarnokban azonban hamar eldőltek a kérdések: az első félidőben csupán négy gólt kapott a MOL-Pick Szeged, az ezúttal is szélsőként játszó

Ancsin Gábor

vezérletével pedig már a szünetre 13 gólos előnyt harcolt ki a Pick. A második félidőben már kicsit viszább vett a tempóból a szegedi együttes, de győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben: könnyed sikert aratva győzte le az Egert

Juan Carlos Pastor

csapata, amely negyedik sikerét aratta a bajnokságban. Ilyés Ferencék legközelebb kedden Komlón lépnek pályára, majd vasárnap következik az idény első nemzetközi mérkőzése, a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a lengyel Kielcét fogadja a Pick.

Férfi kézilabda NB I, 5. forduló

MOL-Pick Szeged-Eger 37-20 (17-4)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Medve, Nagy.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - Ancsin 5, Källman 5, Balogh 2, Vranjes 1, Blazevic, Bombac 4/2. Csere: Thiagus Petrus 5, Robledo 2, Hegedüs 3, Csuruvija 3, Fekete 2, Mindegía 2, Ilyés 2, Velky 1.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Eger:

Kovács - Szűcs 1, Dimitrovski 3, Halász, Padla 6, Kiss 3, Lezák. Csere: Kocsis 2, Iváncsik, Dobó 1, Bajorhegyi, Menyhárt 1, Vancsics 3.

Vezetőedző:

Rosta István.

Hétméteres:

2/2, ill. 1/1.

Kiállítás:

2 perc ill. 4 perc.

Nem okozott gondot a MOL-Pick Szegednek az újonc hazai pályán, a továbbiak FOTÓKkal:http://szegedma.hu/?p=569148

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.