Sport

Kézilabda: döntetlennel nyitott a KSZSE

Kézilabda: döntetlennel nyitott a KSZSE

2015. szeptember 14., hétfő
Kézilabda: döntetlennel nyitott a KSZSE
kszse-bekescsaba10kf

Vasárnap megkezdődött az NBI/B osztályú női kézilabda bajnokság, a nyitófordulóban a KSZSE a DVSC II. csapatát fogadta az Etelka soron.

Az átalakult szegedi csapat célja a jó kezdés, a két pont megszerzése volt. A fiatal, lendületes vendégek ellen nehéz találkozóra lehetett számítani, amely beigazolódott. Az elmúlt szezonban kieső helyen végző vendégek is alaposan átrendezték csapatukat és lehető legerősebb felállással érkeztek szintén győzelmi reményekkel. A csapatok sokáig fej-fej mellet haladtak, majd a 22 percre sikerült 4 góllal ellépni a szegedieknek, de a félidő végére 2-re zárkóztak a vendégek. A második játékrészben a végjátékig Fodorék irányították a mérkőzést, de ekkor megtorpanás következett és a debreceni fiatalok egyenlítettek. Az utolsó 3 percben nagy izgalmak ellenére nem esett gól, így 1-1 pont jutott a csapatoknak. A kapuban Fodor Edit, míg a mezőnyben Tóth Orsolya és Gercsó Dóra jó játékkal mutatkozott be, míg a "régiek" közül Homoki és Farkas nyújtott kiemelkedőt, de mindenki igyekezett hozzá tenni a sikeres kezdéshez, a játék összecsiszolásához azonban még idő kell.

NB I/B Keleti-csoport, 1. forduló

Kézilabda Szeged SE - DVSC-TVP II. 26-26 (14-12)

Szeged, Etelka sor, 200 fő. Vezette: Sándor György, Szabó Balázs.

KSZSE:

FODOR – TÓTH 7, Forgó, HOMOKI 8 (4), Huszka, GERCSÓ D. 4, FARKAS 5. Csere: Kürti (kapus), Dobó 2, Vér, Bottó, Alföldi, Szepesi, Karácsonyi.

Vezetőedző:

Buchholcz-Huba Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.