Sport

Futsal: gólzáporos győzelmet aratott a St. Mihály

Futsal: gólzáporos győzelmet aratott a St. Mihály

2015. szeptember 22., kedd
Futsal: gólzáporos győzelmet aratott a St. Mihály
nyiregyhaza_st_mihaly

Második bajnokiján első sikerét aratta a női futsal NB II-ben a St. Mihály FC: Hódi Zsuzsanna tanítványai 15 gólig jutottak Nyíregyházán.

Az első fordulóban elszenvedett szoros vereséget követően első idegenbeli bajnokiján, Nyíregyházán lépett pályára a St. Mihály FC.

Baksa Katalin

góljával már a második percben előnybe kerültek a szentmihályiak, azonban ezt a 10. percben egalizálta az Ezüstcsikó. A folytatásban azonban a St. Mihály számtalan lehetőséget dolgozott ki, amelynek nagy részét értékesítette is, így a félidőben már 5-1-re vezetett. A fordulást követően tovább növelte előnyét a remekül játszó St. Mihály, amely végül tíz alkalommal talált be a második félidőben, és végül magabiztos, 15-2-s győzelmet aratva megszerezte első bajnoki pontjait, a győzelemből Baksa Katalin mesterötössel vette ki a részét, de a játékos-edző,

Hódi Zsuzsanna

is három gólig jutott. A St. Mihály következő mérkőzésén vasárnap 13 órakor a Gyulát fogadja a deszki csarnokban.

Női futsal NB II, Keleti csoport, 3. forduló

Alukonstrukt Ezüstcsikó KHE – St. Mihály FC 2-15 (1-5)

Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium. Vezette: Szilágyi Norbert, Takács Ákos (Takács Tamás)

Alukonstrukt:

Serbán – Sós, Malachovszky, Mencsik, Balogh E. Csere: Popovics, Szabó I., Schiller, Vasvári.

Vezetőedző:

Makay Robin.

St. Mihály:

Horváth M. - Redetzky, Baksa, Seprenyi, Fehér. Csere: Hódi, Dékány, Marancsik, Czibere.

Játékos-edző:

Hódi Zsuzsanna.

Gól:

Sós (10', 36') ill. Baksa (2', 25', 33', 34', 38'), Merencsik (13', öngól), Redetzky (14', 31'), Fehér (17'), Hódi (19', 21', 21'), Dékány (26', 30'), Marancsik (28'). Hódi Zsuzsanna:

„Tartalékosan felálló csapattal érkeztünk Nyíregyházára. Az első félidőt ismét magunknak tettük nehézzé, a vezetés sem tudta megnyugtatni a csapatot, kapkodás, szervezetlenség jellemezte a játékunkat. A második játékrész elején azonban magunkhoz ragadtuk az irányítást, agresszívabb támadójátékunk meghozta a gólokat is. Az eredmény azt hiszem a második 20 percben mutatott játék alapján még reális is. Gratulálok a csapatomnak és köszönet az ellenfélnek a sportszerű játékért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.