Közélet

A Mini Hungary Park támogatója a szegedi C&T Hungary Utazási Iroda

A Mini Hungary Park támogatója a szegedi C&T Hungary Utazási Iroda

2015. szeptember 2., szerda
A Mini Hungary Park támogatója a szegedi C&T Hungary Utazási Iroda
6

A mórahalmi Mini Hungary Park a szüreti szezonban egy különleges ajándékkal, nyereményjátékkal kedveskedik látogatói számára. A szegedi, Dugonics téri székhellyel rendelkező C&T Hungary Utazási Iroda támogatásával, a játékban belföldi wellness hétvégét lehet nyerni annak, aki szeptember 20-ig a makett múzeumba látogat. Farkas Andrással, az utazási iroda tulajdonosával beszélgettünk.

Utazásszervező cégünkkel biztosan sokan találkoztak már, hiszen több évtizede nyújtunk turisztikai szolgáltatást. De tudományos konferenciák szervezésével kapcsolatban is ismerhetnek bennünket – nyitja gondolatait Farkas András. Szakmai ankétok menedzselése, felsőoktatási workshopok szerepelnek még a tarsolyunkban. Dlusztus Imrével, a Mini Hungary igazgatójával régi, baráti a kapcsolatunk. Ez még onnan datálható, amikor a szegedi napi sajtó irányítója volt. No de nem csak ezért támogatjuk felajánlásunkkal a makett múzeumot. Munkatársaimmal együtt úgy gondolom, hogy a mórahalmi intézmény küldetésében komoly közösségi értéket képvisel. Tiszteletre méltó volt az elhatározás, ahogy Imréék célul tűzték ki maguknak az oktatásnak ezt a fajtáját, ahol interaktív módon tanulhatják a gyerekek a történelmet, a művészettörténetet és még sorolhatnám tovább, hogy mennyi mindent. Idegenforgalmi szakemberként magam is évről-évre tapasztalom, hogy sajnos inkább a külföldi nevezetességeket preferálják az emberek. Sokak számára még mindig a „külföld” a sláger, és közben – sokáig én is így voltam vele – észre sem vesszük, hogy itt Magyarországon, milyen csodálatos építmények vannak, amelyekre „rá lehet csodálkozni”. Beszélnének a falak, mesélnének nekünk a múltról, de legtöbbször elmegyünk mellettük. Nos, hát van itt Mórahalmon egy kis-Magyarország, egy Mini Hungary, és ezen keresztül mi is ügynek tekintjük, amit Imre és csapata üzenni szeretne a látogatóknak. Ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk az augusztus 20. és szeptember 20. között meghirdetett utazás-játékot. A beérkezőknek csak egy szelvényt kell kitölteniük, néhány kérdést megválaszolniuk, amely után a nevük és elérhetőségük egy ládikába kerül. Aztán a szerencsés nyertest szeptember 20-án kisorsoljuk. Két főre szóló, félpanziós, három napos wellness hétvégét lehet nyerni, amelynek költségeit a C&T Utazási Iroda finanszírozza. Hogy hová lehet utazni? Nem szeretnénk a nyertes helyett dönteni. Három lehetőség van, amelyek közül választani lehet és utazni majd december 31-ig. Eger, Gyula és Sopron négycsillagos szállodái. Azért választottuk ezeket a városokat, mert a Parkhoz kötődnek. Mórahalmon megtekinthető az egri és a gyulai vár, valamint a soproni tűztorony is makettek formájában. Várunk mindenkit játszani. Azokat, akik ingyen szeretnének most utazni a C&T jóvoltából - összegezte a szeptember 20-ig tartó játék részleteit Farkas András. A szegedi C&T iroda idén negyed százada segíti az utazni vágyókat. A fő tevékenységi kör mellett szakvásárok, kiállítások és kongresszusok szervezése is szerepel a palettán. Tevékenységi körükbe tartozik még a repülőjegyek és más menetjegyek értékesítése, a hozzájuk köthető biztosításoknak, transzfereknek, belépőjegyeknek megrendelése, valamint a kívánt árkategóriás szálláshelyek és étkezések kiválasztása, megszervezése. A cégről bővebben

ITT

lehet olvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.