Bulvár

Megnézték a Wellhellos srácok, hogy hány szerelmet bír el a rakpart! + FOTÓK

Megnézték a Wellhellos srácok, hogy hány szerelmet bír el a rakpart! + FOTÓK

2015. augusztus 20., csütörtök
Megnézték a Wellhellos srácok, hogy hány szerelmet bír el a rakpart! + FOTÓK
wellhello_rakpart12kf

Fura rekordkísérlet zajlott le a Tisza partján, megmérték, a népszerű dal után szabadon, hogy „hány szerelmet bír még el a rakpart”. Cikkünkben az esemény képei mellett a választ is megtalálod!

„Ha tudnám, hány szerelmet bír még el a rakpart most a kavicsok közé vinnélek magammal ha tudnám, hány kép fér még bele a nyárba veled maradnék minden egyes villanásra”

- hallható a Wellhello zenekar Rakpart című számában, amely az utóbbi évek egyik leggyorsabban népszerűvé vált dala. Miután még Budapest esetében is csak elméleti számítások láttak napvilágot, amelyek szerint a fővárosi Friedrich Born rakpart négyzetcentiméterenként

több mint 35 700 szerelmet

bír el, így augusztus 20-án „elnöki felügyelettel”, azaz

Diazzal

és

Fluor Tomival

, a Wellhello frontembereivel zajlott le rekordkísérlet a szegedi Huszár Mátyás rakparton. https://www.youtube.com/watch?v=KoViCHyvZLk A regisztrációra a délután három és öt óra közötti időpontot adták meg, az öt órától kezdődő rekordkísérlet lebonyolításában Magyar Rekordok Egyesülete is részt vett. Miután menedzserük vezetésével - aki egyben a Blind Myself metálzenekar frontembere is - beállt a Wellhello hangszeres kísérete, megérkezett az "elnöki kettős". Diaz hangsúlyozta, hogy sok nyarat töltött Szegeden gyermekkorában, mivel itt élt a mamája. Fluor szerint a Dóm és a híd is az övé volt, de azután "apu megvette".

Sebestyén István

, a Magyar Rekordok Egyesületének elnöke bejelentette, hogy

327 pár regisztrált,

igaz, úgy gondolja, ennél sokkal többen vannak. A kísérlet kissé furcsán sikerült, mivel a családok, idősek, fiatalok vegyülése okán különböző helyeken és pillanatokban csattantak el a csókok. Úgy tűnik, a pontos számadat ellenére a dal kérdésének megválaszolása legközelebbre marad. A rekordkísérlet után a Wellhello tagjai rövid, hat számból álló ízelítővel szórakoztatták a város közönségét repertoárjukból, az élő nagykoncertet pedig meghagyták a Szegedi Ifjúsági Napok idejére. Legközelebb augusztus 24-én, 19 óra 30 perctől lépnek fel az újszegedi Partfürdőn.

Megmérték, a népszerű dal után szabadon, hogy „hány szerelmet bír még el a rakpart”. Cikkünkben a képek mellett a választ is megtalálod!KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560801

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.