Kultúra

Nekünk ilyen Mártély - fotókiállítás a Tisza-holtágról a BFMK-ban

Nekünk ilyen Mártély - fotókiállítás a Tisza-holtágról a BFMK-ban

2015. augusztus 5., szerda
Nekünk ilyen Mártély - fotókiállítás a Tisza-holtágról a BFMK-ban
Pasztor_Andras_Martely

A hódmezővásárhelyi Lucien Hervé Kamera Klub - névadója születésének 115. évfordulója előtti tisztelgés jegyében - fotókiállítást rendez Nekünk ilyen Mártély címmel Pásztor András és Varga András felvételeiből a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A tárlatot Dömötör Mihály fotóművész, a klub elnöke nyitja meg augusztus 7-én, pénteken 17 órakor a kultúrközpontban.

A Tisza bal partján fekvő Mártély és festői környezete a 20. század eleje óta számtalan művészt vonz magához, és a kanyargós Tisza hullámtere szinte örök témája a fotográfusoknak (is). A Lucien Hervé Kamera Klub két tagjának,

Pásztor Andrásnak

és

Varga Andrásnak

harmincöt Mártélyon készült kitűnő fotóját egyszer már láthatta a nagyérdemű a legautentikusabb helyen, a "Hullámtérben". A két alkotó úgy gondolta, hogy érdemes Vásárhelyen is megmutatni a képeket. Akik akkor és ott nem láttak, most szeptember 7-ig megnézhetik, hogy a két vásárhelyi fotográfus milyennek látja Mártélyt fényképezőgépén keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.