Bulvár

Magyar-szerb határ: válassza a kisebb átkelőket!

Magyar-szerb határ: válassza a kisebb átkelőket!

2015. augusztus 2., vasárnap
Magyar-szerb határ: válassza a kisebb átkelőket!

Az ásotthalmi, tiszaszigeti és bácsalmási határátkelők 7 és 19 óra között vehetők igénybe. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető - írja a police.hu.

A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt jelentős torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán 2015. augusztus 1-jén a reggeli órákban. A folyamatos utánpótlás miatt a várakozási idő továbbra sem csökken, ezért a rendőrök napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat. Erős forgalom várható a röszkei határátkelőhely belépő oldalán is a nap folyamán. A rendőrség azt javasolja az európai uniós és a szerb állampolgároknak, hogy a kisebb átkelők (Ásotthalom, Tiszasziget, Bácsalmás) felé kerüljenek. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető, azonban utóbbinál napközben szintén várakozás alakulhat ki. Mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak! Az aktuális várakozási idő elérhető a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén is érdeklődhetnek: 30/466-1026.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.