/

Magyar-szerb határ: válassza a kisebb átkelőket!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ásotthalmi, tiszaszigeti és bácsalmási határátkelők 7 és 19 óra között vehetők igénybe. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető – írja a police.hu.

A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt jelentős torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán 2015. augusztus 1-jén a reggeli órákban. A folyamatos utánpótlás miatt a várakozási idő továbbra sem csökken, ezért a rendőrök napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat.

Erős forgalom várható a röszkei határátkelőhely belépő oldalán is a nap folyamán.
A rendőrség azt javasolja az európai uniós és a szerb állampolgároknak, hogy a kisebb átkelők (Ásotthalom, Tiszasziget, Bácsalmás) felé kerüljenek. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető, azonban utóbbinál napközben szintén várakozás alakulhat ki.

Mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak! Az aktuális várakozási idő elérhető a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén is érdeklődhetnek: 30/466-1026.

Előző sztori

Angliából is elgurult egy olasz autó az algyői találkozóra + FOTÓK

Következő sztori

Több mint ezeregyszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében szombaton