Sport

Labdarúgás: külföldön folytatja a SZEOL kétszeres gólkirálya

Labdarúgás: külföldön folytatja a SZEOL kétszeres gólkirálya

2015. augusztus 19., szerda
Labdarúgás: külföldön folytatja a SZEOL kétszeres gólkirálya
szeol-reac_-mj-97

Csatársora oszlopos tagját veszti el az NB III Közép csoport küzdelmeiben érdekelt SZEOL SC: Faragó Bence az országot is maga mögött hagyva külföldön próbál szerencsét.

„Szeptember második felétől Angliában fogok dolgozni. Párommal megyek ki, és ha minden sikerül, akkor jövő nyárig nem is jövünk haza Magyarországra” – árulta el portálunknak a 26 esztendős játékos. Kifejtette, elérte azt a kort, amikor már szeretné megalapozni a jövőjét, ami azonban a labdarúgás mellett végzett munkával nem lehetséges. „Próbáltuk itthon megoldani ezt a helyzetet, de ez sajnos nem működik. Szeretném megteremteni a saját egzisztenciámat. Nyilván, ebben az a legfájóbb pont, hogy ezt 1500 kilométerre a hazámtól, a saját városomtól kell megtennem, akárcsak a páromnak. Így viszont már látom annak a lehetőségét, hogy tudok az életemen változtatni. Persze, ez egy olyan szintű váltás, amihez elég sok bátorság kell, de ezt most meg kell próbálni” – fogalmazott

Faragó Bence

. Kitért rá, a ködös Albionban ismerősök segítik majd őket az elhelyezkedésben, illetve angolul is beszélnek mindketten, így könnyebb lesz számukra az átállás. A futballról szólva elmondta, sajnálja, hogy nem tudja a továbbiakban segíteni a SZEOL csapatát, a labdarúgással viszont nem hagyna fel végleg. Idővel szeretne csatlakozni egy alacsonyabb osztályú helyi együtteshez Angliában, ebben pedig párja is teljes mértékig támogatja.

Kétszeres gólkirály távozik a SZEOL-tól

Faragó Bence Makón mutatkozott be a felnőttek között 17 évesen, majd megfordult Sopronban, Tatabányán és Répcelakon is. 64 másodosztályú bajnokin szerzett 12 góllal a háta mögött igazolt 2011 nyarán az akkor még Tisza Volán SC néven szerepelt szegedi együtteshez, majd a szezon során 23 találatig jutva elnyerte az NB III Alföld csoport gólkirályi címét. Ezt követően az osztrák hetedosztályú USC Krumbach alakulatához szerződött, egy fél évvel később pedig az akkor még szintén harmadosztályú Mórahalomhoz. A 2013/2014-es pontvadászatot már ismét a Volánnál kezdte, a bajnoki átszervezések következtében a megyei I. osztályban. A bajnokságot nyert együttest végül 30 fellépésen 37 góllal segítette, újfent a mesterlövészek listájának első helyét elnyerve. Az NB III Közép csoport elmúlt idényében 26 találkozón 5 alkalommal talált a hálóba.

Gólkirályát veszti a SZEOL - Faragó Bence külföldön vállal munkát.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560504

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.