Sport

Labdarúgás: dupla jeget törhet a SZEOL Baranyában

Labdarúgás: dupla jeget törhet a SZEOL Baranyában

2015. augusztus 14., péntek
Labdarúgás: dupla jeget törhet a SZEOL Baranyában
szeol-szentlorinc16kf

Egy korábbi mumusával számolhat le hétvégén a SZEOL SC – Faragó Bencéék az idényben még szintén nyeretlen Szentlőrinc otthonába látogatnak az NB III Közép csoport harmadik körében.

Nem kezdődött igazán jól a szezon a szegedi együttes számára, miután a gárda az

első bajnokiját

mezőnyfölénye ellenére sem tudta végül behúzni a szünetben még vezető Gyulával szemben, majd szerdán a megyeegyes Hajdúböszörmény egy 30. másodpercben szerzett góllal

kilökte a Magyar Kupából

Tóth Ákos

legénységét. „Még most is érződik, hogy későn állt össze a keret, közel sem vagyunk olyan egységesek, mint tavasszal voltunk. A hétközi kupamérkőzés sem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de vallom és hiszem, hogy csak munkával lehet a szerencsét és az egységet visszahozni. Ennek megfelelően dolgozunk tovább, tesszük a dolgunkat, és igyekszünk megtalálni a legideálisabb összeállítást” – fogalmazott portálunknak a SZEOL mestere.

Online

Szombaton 17.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Szentlőrinc SE - SZEOL SC harmadosztályú bajnoki mérkőzésről. Hajrá Szeged!

Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy a szombati ellenfél számára sem úgy alakultak eddig a dolgok, ahogy azt szerették volna. A Szentlőrinc mérlege a bajnokságban eddig egy hazai vereség a Budapest Honvéd II. ellen, majd egy döntetlen az újonc Pénzügyőr otthonában.

Papp Zoltán

alakulata ráadásul szerdán ugyancsak elbúcsúzott a további kupaküzdelmektől, miután 3-1-re alulmaradt a szintén harmadosztályú Cigánddal szemben. Mindez tehát azt jelenti, hogy a hétvégén két eddig még nyeretlen együttes csap össze a Baranya megyei városban, ami mindenképpen egy izgalmas, harcos találkozót vetít előre. Ami pedig a statisztikát illeti: a SZEOL nemcsak a szezonban gyűjtheti be első diadalát az összecsapáson. A szegediek a tavalyi bajnokságban mérkőztek meg ugyanis először a szentlőrinciekkel, és az

idegenbeli fiaskó

után

hazai környezetben

sem tudták két vállra fektetni a riválist, amely ekképpen még veretlen Faragóék ellen. Egyszer azonban minden sorozat megszakad...

Emlékeztetőül a csapatok legutóbbi egymás elleni bajnokiján (2015. március 14.):

SZEOL SC - Szentlőrinc SE 1-1 (1-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, 200 néző. Vezette: Jakab Árpád (Mohos Mátyás Norbert, Bornemissza Norbert).

SZEOL:

Leindler - Kormányos (Faragó 67'), Hacker, Bjedov, Dlusztus, Grünvald, Ondrejó, Puskás, Beretka, Bata (Busa 80'), Végh (Ngalle 67').

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Szentlőrinc:

Ivancsics - Hajnal, Turi T. (Berkics 64'), Gránicz, Lóth, Várda, Tóth M., Zámbó, Kalmár (Tóth Á. 23'), Bartal, Mezei (Kónya 56').

Vezetőedző:

Nagy Tamás.

Gól:

Bata (15' - tizenegyesből), ill. Gránicz (65').

Sárga lap:

Végh (37'), Bjedov (45'), Puskás (66').

Kiállítás:

Gránicz (75').

Hibátlan Monort fogad a HFC

A forduló másik Csongrád megyei érdekeltségű meccsén a Hódmezővásárhely a korábban a Dunaharasztit és az ESMTK-t egyaránt 1-0-ra legyőző Monort látja vendégül. Bódi Attila együttese szerdán hazai pályán kikapott a Gyulától, így búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől, akárcsak a Pest megyeiek, akiket Andorka Péter mesterhármasával a Szeged 2011-Grosics Akadémia búcsúztatott a sorozattól. Mindkét csapat számára lenne tehát ok a vigasztalódásra, ami előzetesen egy izgalmas ki-ki meccset ígér a publikum számára. A találkozót vasárnap 17.30-tól rendezik.

A 3. forduló programja:

Szombat, 17.30:

Szekszárdi UFC - Pénzügyőr SE, Szentlőrinc SE- SZEOL SC.

Vasárnap, 17.30:

Hódmezővásárhelyi FC - Monori SE, ESMTK - Budafoki MTE-Újbuda FC, Dunaharszti MTK - Komlói Bányász, FC Dabas - Bölcskei SE, HR-Rent Kozármisleny - Budapest Honvéd-MFA II., Békéscsaba 1912 Előre II. - Paksi FC II.

Baranyába utazik szombaton a SZEOL - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=559583

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.