Közélet

Közel félezer ÁGOTA-s fürdött az Aquapolisban + FOTÓK

Közel félezer ÁGOTA-s fürdött az Aquapolisban + FOTÓK

2015. augusztus 17., hétfő
Közel félezer ÁGOTA-s fürdött az Aquapolisban + FOTÓK
agota_strand14_gs

Negyedik alkalommal hűsölhettek az ÁGOTA tábor lakói a Napfényfürdő Aquapolis medencéiben, idén négyszázötven gyermek csobbanhatott a vízbe, a szórakozás mellett úszásoktatásban is részesülve.

Gyerekhangoktól zengett a Napfényfürdő Aquapolis hétfőn, az ÁGOTA-tábor lakói immár hagyományosnak mondható

éves látogatásukat

tették meg az élményfürdőben, a legkisebbektől az tinédzserekig pancsolhattak, játszhattak, szórakozhattak a fiatalok a medencékben. "A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató támogatottjai, gyermekei - az őket gondozó nevelőszülők, felnőttek kíséretében - egy olyan programon vehettek részt, amely számunkra is igen fontos, a víz biztonságában, a gyerekek megtanulnak úszni, közösségben lenni, valamint odafigyelni egymásra" - mondta el hírportálunknak

Balogh Zsolt

, táborvezető helyettes. A gyerekek idén is

Fülöp-B. Levente

támogatásának köszönhetően élhettek a fürdőzési lehetőséggel. "A legfőbb célunk, hogy az ideérkező gyerekek, családok jól érezzék magukat" - emelte ki Balogh Zsolt. A fürdőzés mellett azok a gyerekek, akik kevésbé tudnak úszni, lehetőséget kapnak arra, hogy vízi oktatásban részesüljenek az úszni tudó nevelőktől.

Négyszázötven gyermek csobbanhatott a vízbe, a szórakozás mellett úszásoktatásban is részesülve.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=560266

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.