Bulvár

Határzár: ismét átvágták a drótakadályt

Határzár: ismét átvágták a drótakadályt

2015. augusztus 24., hétfő
Határzár: ismét átvágták a drótakadályt
migransok_roszke16_gs

Ismét megrongálták a gyorstelepítésű drótakadályt a határon a Szerbia felől érkező migránsok - jelentette hétfőn a határról az M1 aktuális csatorna tudósítója.

Beszámolója szerint migránsok átvágták a drótot, ruhákat, hálózsákokat dobtak át rajta, hogy ne sértse meg őket a penge, amikor átmásznak alatta vagy rajta. Elhangzott az is, hogy a Röszke melletti vasútvonalnál, ahol nincs kifeszítve drót, folyamatosan érkeznek a bevándorlók a síneken gyalogolva. Itt egész nap rendőrök vannak, akik egy gyűjtőpontra irányítják őket. Közben az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) huszonöt nyomozót vezényelt Csongrád megyébe, hogy segítsék az ottani rendőrök munkáját. Elsősorban az illegális határátlépőket szeretnék feltartóztatni és az embercsempészetet megfékezni.

Csiszér-Kovács Viktória

, az ORFK szóvivője elmondta: az átvezényelt rendőrök főként embercsempészés és jogellenes tartózkodás elősegítése miatt indított eljárásokban vesznek részt.

Újfent átvágták az illegális bevándorlók a szerb határra telepített drótakadályt - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=561977

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.