//

Hasmenéses tünetekkel szállítottak kórházba 12 illegális bevándorlót a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségről

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

influenza03_gs

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltségen működő Egészségügyi Áteresztő Ponton augusztus 4-én 7 gyermek és 5 felnőtt illegális bevándorló hasmenéses tünetekkel került elsődleges egészségügyi ellátásra.

Az érintetteket haladéktalanul elkülönítették, és megkezdték a szükséges laboratóriumi vizsgálatokat. A vizsgálati eredmények 48-72 óra múlva várhatóak.

A rendőrség intézkedett a betegek egészségügyi intézménybe történő szállításáról és sürgősségi ellátásáról. További 34 főt a rendőrök elkülönítettek, a megyei egészségügyi szolgálat intézkedett a helyiségek soron kívüli fertőtlenítéséről. Az érintettek egészségügyi felügyelete folyamatos.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hatáskörébe tartozó minden szükséges egészségügyi és járványügyi intézkedést megtett: a rendőri állomány soron kívül ismételt egészségügyi tájékoztatást és felvilágosítást kapott és valamennyi szükséges egyéni védőeszközzel (orvosi orr-, szájmaszk, gumikesztyű, víz nélkül használható kézfertőtlenítő-szer, komplex egészségügyi egységcsomag) rendelkezik.

Hasmenéses tünetekkel szállítottak kórházba 12 illegális bevándorlót a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségről – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=557698

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 4.

Előző sztori

Kétezerrel kevesebb vásárhelyi munkanélküli van, mint öt éve

Következő sztori

Balog Zoltán fejlesztené az énekoktatást