Közélet

Angliából is elgurult egy olasz autó az algyői találkozóra + FOTÓK

Angliából is elgurult egy olasz autó az algyői találkozóra + FOTÓK

2015. augusztus 2., vasárnap
Angliából is elgurult egy olasz autó az algyői találkozóra + FOTÓK
olasz_autok_algyo15_gs

Első alkalommal tartották meg Csongrád megyében az Olasz autós találkozót: a szombati eseményre mintegy 70 autó érkezett Algyőre, többek között Angliából is érkezett egy itáliai benzingőzért rajongó autós.

"Több, mint 70 autó van itt Algyőn a mai napon, ahová jöttek külföldről is, Szerbiából, sőt, van egy Fiat Puntónk, ami Angliából jött el hozzánk, így nemzetközinek is mondható a történet. Bár hasonló programok szoktak lenni az autós találkozókon, mi próbáltunk egy-két egyedi dolgot belevenni, ezért van 1-2 bemutatónk is, mint a SunBarz Teamé is. Volt autós limbónk is, ahol ha nem ment át az autónk, akkor kiszúrtuk a kerekét, hiszen ezzel is nyerünk pár centimétert" - fogalmazott portálunknak

Csizmadia Péter

, a találkozó egyik szervezője, ahol valóban érdekes látvány volt, ahogy próbálták behúzni az autók "hasát", hogy még beférjenek a léc alá - ehhez nem egyszer kézi erő segítségét is bevetve, így mindenki azon volt: minél lentebb érjen a jármű, hogy nehogy leverje a limbó lécet. A programok között szerepelt még autóhúzó és kerékcsere verseny is, ahol nem csak az autósok vettek részt. Az olasz autók iránti vonzalom egy igazi életforma, amivel kapcsolatban Csizmadia Péter azt mondta: az autókra kétféleképpen lehet tekinteni. Úgy, mint használati tárgy, vagy mint ennél többet jelentő dolog, ők az utóbbi csoporthoz tartoznak. Az esemény egyik szervezője is egy olasz járgánnyal jár immáron nyolc éve. A résztvevők nem csak az olasz autókat, hanem más olasz jellegzetességeket is kedvelnek, így például a pizzához való pozitív viszony igen gyakran fellelhető az olasz autókért rajongók körében. Az egyesületnél a távlati célok között szerepel, hogy eljussanak egy olaszországi Fiat-találkozóra: hiszen egy így az autót visszavihetnék oda, ahová született.

Algyőn tartották Csongrád megye első olasz autós találkozóját, ahová még a ködös Albionból is érkezett résztvevő.Hajtás után fotóözön: http://szegedma.hu/?p=557163

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.