Bulvár

Több mint hatszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében pénteken

Több mint hatszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében pénteken

2015. július 4., szombat
Több mint hatszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében pénteken
bevandorlok_begyujtese05kf

Összesen 622 határsértőt, köztük 56 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén pénteken - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Várkonyi Gergely

közölte, a legnagyobb csoportot reggel Ásotthalom külterületén fogták el a rendőrök, ott 50 afgán, 14 pakisztáni, 6 ghánai, 6 nigériai, 3 iráni, 3 szíriai, egy indiai és egy mali állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség. Az országban tiltott határátlépés miatt összesen 720 embert fogtak el a rendőrök pénteken, három esetben közokirat-hamisítás, négy gyanúsított ellen embercsempészet büntette miatt indult büntetőeljárás - tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Továbbra is özönlenek az illegális migráns a déli határon át - pénteken több mint 600-at tartóztattak fel a rendőrök. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=551572

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.