Közélet

Szeged is beszáll a külföldi betegekért folytatott versenybe!

Szeged is beszáll a külföldi betegekért folytatott versenybe!

2015. július 9., csütörtök
Szeged is beszáll a külföldi betegekért folytatott versenybe!
02

Erősít Szeged az egészségügyi turizmus területén, az eddig Nyugat-Magyarországra és Budapestre koncentrálódott ágazat már ebben a régióban is egyre jelentősebb bevételeket generálhat a turizmusban és vendéglátásban.

A Forrás Szálló közvetlen szomszédságában egy új magánklinika nyitja meg kapuit hamarosan, közel 600m2-en várja a külföldről érkező pácienseket fogászati, esztétikai fogászati, plasztikai sebészeti és lézeres bőrgyógyászati beavatkozásokra. A beruházó cég, a „Szőke-Tisza-Wellnes” Kft., 466,55 millió forint összértékű fejlesztése 326,29 millió forintnyi Európai Uniós finanszírozás segítségével valósult meg.

04

A C-vitamin Clinic nevű magánklinikán az egészségügyi rész mellett 8 panziószoba is kialakításra kerül, melyekben kísérő hozzátartozók is kellemesen megszállhatnak a Szegeden töltött idő alatt. Számukra a programszervezés is része a klinikai szolgáltatásoknak. Ezen felül a teljes körű utazásszervezést és a reptéri transzfert is biztosítja a külföldről érkező pácienseknek. Ez a szolgáltatáskombináció hatékonyan növelheti a Szegeden töltött vendégéjszakák számát és jelentősen hozzájárulhat a régió versenyképességének javításához az egészségügyi turizmus területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.