Szeged is beszáll a külföldi betegekért folytatott versenybe!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

02

Erősít Szeged az egészségügyi turizmus területén, az eddig Nyugat-Magyarországra és Budapestre koncentrálódott ágazat már ebben a régióban is egyre jelentősebb bevételeket generálhat a turizmusban és vendéglátásban.

A Forrás Szálló közvetlen szomszédságában egy új magánklinika nyitja meg kapuit hamarosan, közel 600m2-en várja a külföldről érkező pácienseket fogászati, esztétikai fogászati, plasztikai sebészeti és lézeres bőrgyógyászati beavatkozásokra.

A beruházó cég, a „Szőke-Tisza-Wellnes” Kft., 466,55 millió forint összértékű fejlesztése 326,29 millió forintnyi Európai Uniós finanszírozás segítségével valósult meg.

04

A C-vitamin Clinic nevű magánklinikán az egészségügyi rész mellett 8 panziószoba is kialakításra kerül, melyekben kísérő hozzátartozók is kellemesen megszállhatnak a Szegeden töltött idő alatt. Számukra a programszervezés is része a klinikai szolgáltatásoknak. Ezen felül a teljes körű utazásszervezést és a reptéri transzfert is biztosítja a külföldről érkező pácienseknek. Ez a szolgáltatáskombináció hatékonyan növelheti a Szegeden töltött vendégéjszakák számát és jelentősen hozzájárulhat a régió versenyképességének javításához az egészségügyi turizmus területén.

Előző sztori

Pénteki programajánló: UpRize, Ütközband, fények

Következő sztori

Lakása ablakán hajított ki egy bevásárlókocsit a szegedi férfi