Bulvár

Vanília, csoki, puncs - nosztalgikus ízekkel nyitott a Kis Virág + FOTÓK

Vanília, csoki, puncs - nosztalgikus ízekkel nyitott a Kis Virág + FOTÓK

2015. július 23., csütörtök
Vanília, csoki, puncs - nosztalgikus ízekkel nyitott a Kis Virág + FOTÓK
kis_virag14_gs

Bár 9 órára hirdették meg a Kis Virág cukrászda nyitását, az eredetileg tervezett időponthoz képest fél órával később sem léphettek még be az első vendégek. Sokáig tétlenül kígyózott a sor, mígnem Gyuris László kinyitotta az üzletet.

Tíz óra körül járt az idő, amikor Gyuris László kulccsal a kezében megjelent az egészen a villamossínekig álló sor előtt, hogy elnézést kérjen a csúszásért. Rövid köszöntőjében annyit mondott, az elkövetkező egy hétben 88 forintos akciós áron kínálják a nosztalgia fagyit, később pedig egyéb kedvezményekkel is várják majd a vendégeket. A nyíló ajtó látványára tolongtak kezdtek az emberek, mindenki elsőként akart hozzájutni a régóta várt fagylaltjához.

Vereczkei Béláné

azonnal belevetette magát az ízek élvezetébe: háromgömbös tölcsérrel indított. Citrom, vanília, citrom - így állt össze a finom édesség, ami azokba az időkbe repítette őt, amikor még férjével járt a régi Kis Virágba. "A vanília tényleg nosztalgia fagyi, ilyen valódi citromosat pedig nem lehet bárhol kapni" - mondta.

kis_virag03_gs

Korábban írtuk

9.40:

A csúszást minden bizonnyal az okozza, hogy az online pénztárgépeket még csak most helyezik üzembe.

9.32:

Több tucat ember alkotta sor kígyózik az ajtó előtt, és még legalább ugyanennyien a terasz napernyői alatt vészelik át a nyári hőséget a várakozás alatt. Egyelőre csak annyi látható, hogy süteményeket és fagylaltokat hoznak a cukrászdába -

Gyuris László

tulajdonos is aktívan kiveszi a részét a munkából az alkalmazottakkal együtt. Egy idősebb hölgy közben már megunta a tétlenséget, ezért inkább átment az Acapellába, hogy ott vásároljon magának egy tölcsér fagyit. Az érdeklődők sorában főként az idősebb korosztályok képviseltetik magukat, csak néhány gyerek lézeng a beígért édességre várva.

Megnyitott a Kis Virág! Itt az ideje fagyizni!!!http://szegedma.hu/?p=555195

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.