Két cica már gazdára talált a Tappancs örökbefogadási hetén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tappancs_arkad03kfA Tappancs-tanyán is megnövekedett az érdeklődők száma. Az egyhetes örökbefogadási programnak köszönhetően nem csak a bevásárlóközpontban nyüzsögnek a gazdijelöltek.

Két cicát mér lefoglaltak a háromból, míg két 8 hónapos, szántóföldről mentett aranyos kutyus még várja az álomgazdit a Tappancs Állatvédő Alapítvány legújabb rendezvényén, az Árkádban megrendezett hétnapos örökbefogadási programján. A “Gazdit keresünk” már most népszerűbbnek látszik mint tavaly, pedig még két nap van hátra az örökbefogadási hétből.

Nemcsak a bevásárlóközpontban nőtt meg az érdeklődés a tappancsos mentett állatok iránt. Szerencsés Tillától, az alapítvány kuratóriumi tagjától megtudtuk, a szeged-kiskundorozsmai tanyára is egyre több gazdijelölt kopogtat be, hogy új taggal bővülhessen a család. Jelenleg is 160 kutyus és 20 cica vár az igazira; ötüknek adatott meg a lehetőség, hogy a bevásárlóközpontban is bemutatkozhassanak.

Az örökbefogadóknak komoly kérdéseken, ha úgy tetszik, helyzetfelmérésen kell átesniük, amit a Tappancs-alapítvány dolgozói vezetnek. Kizárólag udvari tartásra nem adnak át kutyust, a munkatársak pedig azt is számba veszik, lakik-e a háznál ivaros vagy ivartalanított eb. Az alapítványnak nem az a célja, hogy túladjon az egyébként telt házzal működő tanya lakóin, hanem tiszta, szerető otthont szeretnének biztosítani a sokszor mostoha körülmények közül mentett állatoknak.

no images were found

A kutyusok viszont még mindig az igazira várnak! Hol tudod őket örökbe fogadni? Katt: http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/07/ket-cica-mar-gazdara-talalt-a-tappancs-orokbefogadasi-heten-fotok.html

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 31.

Előző sztori

Több mint 1100 határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Következő sztori

Raktárépület gyulladt ki Szegeden