Bulvár

Két cica már gazdára talált a Tappancs örökbefogadási hetén + FOTÓK

Két cica már gazdára talált a Tappancs örökbefogadási hetén + FOTÓK

2015. július 31., péntek
Két cica már gazdára talált a Tappancs örökbefogadási hetén + FOTÓK
tappancs_arkad03kf

A Tappancs-tanyán is megnövekedett az érdeklődők száma. Az egyhetes örökbefogadási programnak köszönhetően nem csak a bevásárlóközpontban nyüzsögnek a gazdijelöltek.

Két cicát mér lefoglaltak a háromból, míg két 8 hónapos, szántóföldről mentett aranyos kutyus még várja az álomgazdit a Tappancs Állatvédő Alapítvány legújabb rendezvényén, az Árkádban megrendezett hétnapos örökbefogadási programján. A "Gazdit keresünk" már most népszerűbbnek látszik mint tavaly, pedig még két nap van hátra az örökbefogadási hétből. Nemcsak a bevásárlóközpontban nőtt meg az érdeklődés a tappancsos mentett állatok iránt.

Szerencsés Tillától

, az alapítvány kuratóriumi tagjától megtudtuk, a szeged-kiskundorozsmai tanyára is egyre több gazdijelölt kopogtat be, hogy új taggal bővülhessen a család. Jelenleg is 160 kutyus és 20 cica vár az igazira; ötüknek adatott meg a lehetőség, hogy a bevásárlóközpontban is bemutatkozhassanak. Az örökbefogadóknak komoly kérdéseken, ha úgy tetszik, helyzetfelmérésen kell átesniük, amit a Tappancs-alapítvány dolgozói vezetnek. Kizárólag udvari tartásra nem adnak át kutyust, a munkatársak pedig azt is számba veszik, lakik-e a háznál ivaros vagy ivartalanított eb. Az alapítványnak nem az a célja, hogy túladjon az egyébként telt házzal működő tanya lakóin, hanem tiszta, szerető otthont szeretnének biztosítani a sokszor mostoha körülmények közül mentett állatoknak.

A kutyusok viszont még mindig az igazira várnak! Hol tudod őket örökbe fogadni? Katt: http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/07/ket-cica-mar-gazdara-talalt-a-tappancs-orokbefogadasi-heten-fotok.html

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.