Kultúra

Elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál

Elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál

2015. július 2., csütörtök
Elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál

Elmarad a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja fesztivál, mert a négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre Tokaj-Rakamazon - közölte az MTI.

A szervezők döntése szerint a tervezett helyszínek hiányában nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre helyezzenek át - közölték az MTI-vel csütörtökön a szervezők, akik ezzel kapcsolatban későbbre ígértek bővebb információkat. Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket visszatérítik. A Kingdom of Hegyalját a Hegyalja Fesztivál újragondolt változataként rendezték volna meg, egy év kihagyás után. A korábban főként a keményebb zenékről ismert programsorozat a tervek szerint bővítette volna zenei palettáját, és nyitott volna más irányzatok felé is.

Idén se lesz metál Tokajbanhttp://szegedma.hu/?p=551146

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.