Közélet

Czunyiné Bertalan Judit: valamennyi tankönyv határidőre elkészül

Czunyiné Bertalan Judit: valamennyi tankönyv határidőre elkészül

2015. július 22., szerda
Czunyiné Bertalan Judit: valamennyi tankönyv határidőre elkészül
Kaposi József; Hegedüs István; Tõczik Zsolt

A nyomdák határidőre, július 31-ig leszállítják az összes, több mint 12 millió tankönyvet a könyvtárellátó raktáraiba - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára szerdán Debrecenben.

Czunyiné Bertalan Judit

a tankönyveket előállító hat hazai nyomda konzorciumi központjában, az Alföldi Nyomdában tartott sajtótájékoztatón elmondta: a terveknek megfelelően augusztus 3-án megkezdik a tankönyvek kiszállítását a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) raktáraiból az iskolákba. Naponta mintegy 350 iskola kapja meg a tankönyveket, s a tervezett, augusztus 25-ei határidőre minden iskola megkapja a rendelt mennyiséget - hangsúlyozta az államtitkár, aki politikai hisztériakeltésének nevezte az ellenzéknek azt az álláspontját, miszerint "káosz várható a tankönyvellátásban".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.