Bulvár

Balástyán építettek csapatot a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK

Balástyán építettek csapatot a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK

2015. július 21., kedd
Balástyán építettek csapatot a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK
csapat-171

Az idei évben először Balástyán tartották meg a nyolcadik Szeged Szépe csapatépítő programot, itt találkoztak a döntős lányok egymással, hogy egy jó hangulatú hétvégét töltsenek el együtt.

Tizenhét szépség gyűlt össze a balástyai Platános Lovaskúrián pénteken, hogy a Szeged Szépe jövőbeli rendezvényeinek előfutáraként egy csapatépítő tréningen ismerkedjenek meg közelebbről egymással. "

Nyíri Zoltán

, a Személyiségkalauz trénere tartotta a csapatépítő foglalkozást, ő kiváló szakmai tapasztalattal rendelkezik e téren, neves cégek alkalmazottainak is tartott már hasonló tréningeket" - ismertette

Gera Gábor

, a szépségverseny főszervezője. Elmondása szerint a hölgyek játékos feladatokkal, lovaglással, medencézéssel töltötték a pénteki napot, kihasználva az exkluzív, minden igényt kielégítő lovaskúria lehetőségeit, ahol a feladatokon túl a kikapcsolódásé volt a főszerep. A döntős hölgyek ebédjéről a Pizzamonster, a vacsorájukról pedig a szegedi John Bull Pub gondoskodott. "Számos program vár ránk a jövőben, hivatalosak vagyunk a Forma-1 hivatalos afterparty-jára vasárnap, valamint kint leszünk a SZIN-en" - sorolta a terveket a szervező. A december ötödikei Szeged Szépe döntő előtt azonban a szépségek még jótékonykodásra is sort kerítenek, részt vesznek a mellrák elleni küzdelemre való felhívásban, egész napos programot szerveztek egy állatmenhelyre, ahol az állatok ellátásában fognak segédkezni, az ÁGOTA Alapítvány gyermekeit pedig egy ebédre invitálják majd Szeged szépei.

csapat-073

"A csapatépítés célja, hogy a lányok megismerkedjenek egymással, ugyanis az ország különböző részeiről érkeztek, sőt Szerbiából is, és egyébként is nem csak arról van szó, hogy a versenyre felkészüljenek, hanem a többi programra is, és a csapatépítés által sokkal jobban megismerkednek egymással, és nem egy csapat idegenként jelennek meg egy-egy eseménye" - részletezte Gera Gábor, valamint kiemelte, hogy ahogy a résztvevők összebarátkoznak, úgy lesz jobb és lesz hatékonyabban a munka az összeszokottabb csapattal. A Szeged Szépe döntős lányok utazásáról a Pegazus Transzfer gondoskodott További képek hamarosan a Szeged Szépe

Facebook oldalán

!

Balástyán építettek csapatot a Szeged Szépe döntőseiGaléria ITT: http://szegedma.hu/?p=554138

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.