Közélet

Ásotthalom: terepjáróra gyűjtenek a mezőőrségnek

Ásotthalom: terepjáróra gyűjtenek a mezőőrségnek

2015. július 6., hétfő
Ásotthalom: terepjáróra gyűjtenek a mezőőrségnek
asotthalom mezoorseg

Végleg ki kell vonni a forgalomból az ásotthalmi mezőőrség állandóan meghibásodó gépjárművét – írja Facebook-bejegyzésében Toroczkai László polgármester. A településnek nincs pénze újra terepjáróra, ezért gyűjtést hirdettek.

Egy öreg Lada Nivával járja a határt az ásotthalmi mezőőrség, amelynek a fenntartása az állandó javítások és a nagy fogyasztás miatt túl nagy költségeket ró a kifejezetten szegény önkormányzatunkra – írja a

Facebookon

Toroczkai László

, Ásotthalom polgármestere. Bejegyzésében olvasható, hogy három hónappal ezelőtt Pintér Sándor belügyminisztertől kértek egy használható terepjárót, de nem kaptak, pályázni pedig csak tanyagondnoki járművekre tud az önkormányzat. „Ha siker koronázza törekvéseinket, és Ásotthalomnál elkezdődik a kerítésépítés, mi be fogjuk bizonyítani, hogy azon egyetlen migráns-csoport sem fog átjönni. A munkánk folytatásához azonban a mezőőrségünknek egy új terepjáróra van szüksége” – írja Toroczkai, aki maga is 20 ezer forintot utal erre a célra. „Bízom benne, hogy ha a Kétfarkú Kutyapárt ellenplakátjaira 33 millió forintot adtak össze az emberek, akkor talán ez a teljesen értelmetlen plakátháborúnál sokkal hasznosabb cél is megértésre talál” – fogalmazott.

Aki segíteni szeretne, a következő számlaszámra utalhatja támogatását:

Ásotthalom Nagyközségi Önkormányzat Bankszámlaszám: 10201006-50225253-00000000 (K&H Bank, letéti alszámla)

Kérik, hogy a közlemény rovatba írják be: „Terepjáró”

Végleg ki kell vonni a forgalomból az ásotthalmi mezőőrség állandóan meghibásodó gépjárművét - gyűjtést hirdettek egy újra. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=552001

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 6.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.