Útfelújítási munkák miatt több útvonalon is menetrendváltozás lesz augusztusig

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

varosuzemeltetesi_bizottsag02_gs
Rövidre fogta csütörtöki ülését a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi bizottság, ugyanis vita nélkül mind a négy napirendi pontot elfogadták a tagok. Felújítási munkálatok miatt június 16-tól egészen augusztus 31-ig változnak a villamosok és a Mars térről induló járatok menetrendjei.

A napirendi pontok ismertetését követően senki sem kívánt kiegészítést tenni az elhangzottakhoz. Csütörtökön fogadták el a Szegedi Vízmű Zrt. tavalyi évre vonatkozó pénzügyi jelentését és összefoglaló műszaki mérlegét, a 2014. évi hálózatbérleti díj elszámolását, amelyből egyébként kiderült, az éves összeg valamivel több mint 1,5 milliárd forint volt. A szőregi Rózsafesztivált, valamint a nyári munkálatokat érintő ideiglenes menetrend módosítástok sem okoztak fennakadást az ülésen.

A nyári munkálatok miatt a Tisza Lajos körúti közös közforgalmi sáv, Attila utcai és Mikszáth Kálmán utcai útátjáróinak burkolatcseréje miatt a 20-as, 74-es és 76-os autóbuszvonalak, valamint a 3-as, 3F-es és 4-es villamosok menetrendjén változtatnak. A felújítás június 16-tól egészen augusztus 31-ig tart majd. A 74-es és 76-os jelzésű buszok ezért terelőútvonalon közlekednek mégpedig a Mars térről induló járatok a Mikszáth Kálmán utca-Londoni krt.-Kálvária sgt.-Dugonics tér terelőn; a Mars tér felé indulók pedig a Dugonics tér-Kálvária sgt.-Londoni krt.-Attila utca-Mikszáth Kálmán utca vonalon járnak. majd. A munkálatok előreláthatóan a villamos forgalmat nem érintik.

no images were found

A 20-as, 74-es és 76-os buszok vonalát, valamint a 3-as, 3F-es és 4-es villamosokat érinti a menetrendváltozás.http://szegedma.hu/?p=546081

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 11.

Előző sztori

Ismét lecsaptak Szegeden a Tolvajkergetők

Következő sztori

Labdarúgás: Keresztúri János “Keke” búcsúzik az FK 1899 Szegedtől