Közélet

Útfelújítási munkák miatt több útvonalon is menetrendváltozás lesz augusztusig

Útfelújítási munkák miatt több útvonalon is menetrendváltozás lesz augusztusig

2015. június 11., csütörtök
Útfelújítási munkák miatt több útvonalon is menetrendváltozás lesz augusztusig
varosuzemeltetesi_bizottsag02_gs

Rövidre fogta csütörtöki ülését a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi bizottság, ugyanis vita nélkül mind a négy napirendi pontot elfogadták a tagok. Felújítási munkálatok miatt június 16-tól egészen augusztus 31-ig változnak a villamosok és a Mars térről induló járatok menetrendjei.

A napirendi pontok ismertetését követően senki sem kívánt kiegészítést tenni az elhangzottakhoz. Csütörtökön fogadták el a Szegedi Vízmű Zrt. tavalyi évre vonatkozó pénzügyi jelentését és összefoglaló műszaki mérlegét, a 2014. évi hálózatbérleti díj elszámolását, amelyből egyébként kiderült, az éves összeg valamivel több mint 1,5 milliárd forint volt. A szőregi Rózsafesztivált, valamint a nyári munkálatokat érintő ideiglenes menetrend módosítástok sem okoztak fennakadást az ülésen. A nyári munkálatok miatt a Tisza Lajos körúti közös közforgalmi sáv, Attila utcai és Mikszáth Kálmán utcai útátjáróinak burkolatcseréje miatt a 20-as, 74-es és 76-os autóbuszvonalak, valamint a 3-as, 3F-es és 4-es villamosok menetrendjén változtatnak. A felújítás június 16-tól egészen augusztus 31-ig tart majd. A 74-es és 76-os jelzésű buszok ezért terelőútvonalon közlekednek mégpedig a Mars térről induló járatok a Mikszáth Kálmán utca-Londoni krt.-Kálvária sgt.-Dugonics tér terelőn; a Mars tér felé indulók pedig a Dugonics tér-Kálvária sgt.-Londoni krt.-Attila utca-Mikszáth Kálmán utca vonalon járnak. majd. A munkálatok előreláthatóan a villamos forgalmat nem érintik.

A 20-as, 74-es és 76-os buszok vonalát, valamint a 3-as, 3F-es és 4-es villamosokat érinti a menetrendváltozás.http://szegedma.hu/?p=546081

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.