Kultúra

Megtelt a Móra Ferenc Múzeum szerelmes ládikája a Múzeumok Éjszakájára

Megtelt a Móra Ferenc Múzeum szerelmes ládikája a Múzeumok Éjszakájára

2015. június 25., csütörtök
Megtelt a Móra Ferenc Múzeum szerelmes ládikája a Múzeumok Éjszakájára
szerelmesladika

Megtelt a Móra Ferenc Múzeum szerelmes ládikája a Múzeumok Éjszakájára: a Szerelem első vérig című film apropóján várták az első szerelmeknek írt üzeneteket, melyeket most közzé is tesznek.

A Szerelem első vérig harmincadik születésnapja alkalmából az első szerelmének üzenhetett bárki a szegedi Móra Ferenc Múzeum oroszlánjánál, ahol a film egyik legendás jelenetét forgatták. A közgyűjtemény munkatársai egy szerelmes ládikát helyeztek el a múzeum elé, ahová az üzeneteket várták. A Múzeumok Éjszakájára, ahol fellépett

Beri Ary

is, megtelt a ládika: a rendezvény után a leveleket kiemelték, majd digitalizálták a múzeum munkatársai. Az üzenetek között találunk két oldalas levelet, szívhez szóló verset, rövid egymondatost és megható gondolatokat is. A Móra Ferenc Múzeum korábbi ígéretéhez híven most közzéteszi a beérkezett szerelmes leveleket: a válogatást a múzeum

Facebook-oldalán

találhatja meg az, aki első szerelmének üzent, és az is, aki első szerelmétől vár üzenetet. A múzeum bízik benne, hogy akár régi szerelmek is egymásra találhatnak a kezdeményezés segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.