Labdarúgás: Nyilas Elek távozik a Szeged-Grosicstól

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szolnok_szeged_2011_37_gs

A klub szezonzáró vacsoráján bejelentette lemondását Nyilas Elek, a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB II-es csapatának vezetőedzője.

A klub hivatalos honlapján csütörtökön megjelent közlemény szerint a tréner családi okok miatt döntött a távozás mellett.

Nyilas Elek 2013 nyarán vette át az akkor – ideiglenesen – Gyulára költözött együttes irányítását, amellyel első szezonjában az NB III Közép csoport második helyét megszerezve feljutott a másodosztályba. A múlt hétvégén véget ért szezonban az újonc a hetedik helyen végzett az NB II 16 csapatot felvonultató mezőnyében. A két év alatt a csapat – minden sorozatot figyelembe véve – 72 tétmérkőzésén 38 győzelmet aratott, 15 döntetlen és 19 vereség mellett.

“Keressük Nyilas Elek utódját, több edzővel is tárgyalásban állunk. Mindenképpen olyan szakembert szeretnénk szerződtetni, akik beleillik a klub filozófiájába” – árulta el portálunk kérdésére Tanács Attila technikai igazgató.

BRÉKING! Lemondott Nyilas Elek a Szeged 2011-Grosics Akadémia vezetőedzői posztjáról! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=544150

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 4.

Előző sztori

Megszűnt az akadály a 47-es főút és az M43-as autópálya kereszteződésénél (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Író-olvasó találkozó Jókai Annával Hódmezővásárhelyen