Sport

Labdarúgás: Keresztúri János "Keke" búcsúzik az FK 1899 Szegedtől

Labdarúgás: Keresztúri János "Keke" búcsúzik az FK 1899 Szegedtől

2015. június 11., csütörtök
Labdarúgás: Keresztúri János "Keke" búcsúzik az FK 1899 Szegedtől
kereszturi_janos_keke_fk_gs

A szezon végeztével elhagyja az FK 1899 Szegedet Keresztúri János, az utánpótlás technikai vezetője, aki Londonba költözik a nyáron. A szurkolók csapatának "Kekéje" levélben búcsúzik szeretett egyesületétől, amit az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

"Büszke vagyok arra, hogy szűk tíz év alatt a sokak által ugyan lesajnált, megtépázott állapotban lévő szegedi labdarúgásban az FK 1899 Szegedet sikerült kemény és szisztematikus munkával Csongrád megye elitjébe vezetnünk. Aki ismer, tudja, mindig is a maximumra törekedtem, sokszor a magánéletemet és a munkámat is az FK alá rendeltem. Az élet most választás elé állított. A közeljövőben itt fogom hagyni Szegedet, sőt Magyarországot is. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom az általam annyira szeretett csapattól és az ott betöltött pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokkal többet jelent, mert ez a feladat teljes embert kíván. Most véget ért egy fejezet, de az FK 1899 Szeged legendája tovább folytatódik. Még nagyon sok mindennek kell megvalósulnia a klub történetében, amelyről hiszem, hogy dicsőséges lesz. Kívánom mindenkinek, hogy legyen kellő ereje és legfőképpen kitartása a sikerek eléréséhez! A lehetőségeimhez mérten a jövőben is a csapat mellett fogok állni. Köszönöm az FK-családnak az elmúlt évtized minden pillanatát! Köszönetemet fejezem ki a klub elnökségi tagjainak, akik hittek bennem, támogatták elképzeléseimet és segítették munkámat. Köszönöm az edzőknek, hogy profizmusukból nagyon sokat tanulhattam. Köszönöm a játékosoknak, hogy játszótársként tekintettek rám és hogy sok-sok maradandó élményt nyújtottak. Köszönöm a technikai személyzet valamennyi tagjának, hogy kiváló hozzáállásukkal remek munkát végezhettünk. És nem utolsó sorban köszönöm a szurkolóknak azt a szeretett amit Tőlük kaphattam: "Keresztúrit a pályára! Hej! Hej!" Hajrá Szeged! Gyerünk kék-feketék!"

Keresztúri János "Keke" elhagyja az FK 1899 Szegedet, egyben az országot is - levélben búcsúzik szeretett csapatától az utánpótlás vezetője. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=546095

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.