Külön csoportban mérettethetik meg magukat a hölgyek a kapusháborún

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kapushaboru11_gs

A nagy számú nevezőre tekintettel külön csoportban versenyezhetnek a női kapusok a szegedi Cib Bank Kapusháború 2015 küzdelemsorozatában.

Összességében tehát a nyílt kategória mellett a 35 éven felüliek és a hölgyek számára is külön versengést hirdetnek meg a torna szervezői. Nevezni június 14-én, vasárnap éjfélig lehet a kapushaboru.hu oldalon.

A kapusháborút június 28-án rendezik a Felső Tisza parti stadionban, a rendezvényre a nézők számára ingyenes a belépés. A programok sorát Hegedűs Péter egykori élvonalbeli hálóőr és Kiss-Rigó László megyéspüspök bemutató mérkőzése nyitja reggel 8 órakor. A verseny mellett a szervezők ügyességi programokkal, illetve tombolával is várják az érdeklődőket. A torna sztárvendége Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa lesz!

Kapusok, figyelem! Vasárnapig lehet még jelentkezni az idei kapusháborúra – a hölgyek külön csoportban indulhatnak! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=546472

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 12.

Előző sztori

Stabilan vezet a Fidesz a közvélemény-kutatók szerint

Következő sztori

Rendőrség: hamis volt a szegedi fekete furgonos lányrablásról az interneten terjedő hír