Bulvár

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt

Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt

2015. június 22., hétfő
Kiss Daniella nyerte a Magyarország Szépe versenyt
Magyarország Szépe verseny

Kiss Daniellát választották 2015 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.

A 21 éves királynő első udvarhölgyének a 21 éves

Lepp Dorina Ágnest

, második udvarhölgyének pedig a 19 éves

Steingruber Virágot

választotta a zsűri. A közönség is

Kiss Daniellát

találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben. Idén is több mint ezer jelentkező közül választották ki azt a 16 lányt, akik vasárnap este a Duna csatorna élőben közvetített műsorában megmérkőztek a győzelemért. A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és - a tavalyi évhez hasonlóan - nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat. A műsor zenei betéteiben közreműködött mások mellett

Wolf Kati

,

Takács Nikolas

,

Pál Dénes

és

Kökény Attila

, az est házigazdái

Tatár Csilla

és

Harsányi Levente

voltak. A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Kulcsár Edina

, a tavalyi magyar szépségkirálynő a 2014-es világverseny londoni döntőjén második helyezést ért el.

Kiss Daniellát választották 2015-ben Magyarország Szépének - egyetértetek a döntéssel? KLIKK: http://szegedma.hu/?p=548633

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.