Kultúra

Karinthy kabarézik a Fekete házban

Karinthy kabarézik a Fekete házban

2015. június 4., csütörtök
Karinthy kabarézik a Fekete házban
Karinthy01

Karinthy Frigyes lesz a Fekete ház főszereplője június 7-én, vasárnap este: a legendás író műveiből láthatnak különleges zenés színdarabot az érdeklődők. A Karinthy-kabaré Pataki Ferenc rendezésében 19 órakor kezdődik.

Karinthy Frigyes

lesz a Fekete ház főhőse június 7-én, vasárnap este: 19 órakor egy izgalmas Karinthy-kabaréval várják az érdeklődőket, melyet különleges helyszínen, a Fekete ház kertjében tartanak majd. A darabban zongorakíséret mellett

Csorba Kata

,

Szívós László

és

Pataki Ferenc

színművészek keltik életre Karinthy kultikus írásait, legendás idézeteit. Az este azonban a kabaréval nem ér véget: a résztvevők számára Pataki Ferenc tart különleges, esti tárlatvezetést a Számadás a tálentomról című Karinthy-kiállításon. A tárlaton számtalan humoros idézetet, Karinthy életének legfontosabb pillanatait, kéziratait, személyes tárgyait mutatják be. Látható például gyermekkori naplójának azon oldala, ahová tizennégy női arcot rajzolt fel a gyermek Karinthy, így üzenve felnőttkori önmagának: ha lesz felesége, vajon melyik archoz fog a hölgy a leginkább hasonlítani? Ezeket a személyes tárgyakat és idézeteket különleges installációval teszik még izgalmasabbá a Fekete házban. A Karinthy-kabaréra elővételben válthatóak belépőjegyek a Fekete ház pénztárában. Eső esetén az előadást június 8-án, hétfőn rendezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.