Sport

Hátország: négy Titán-érem a diákolimpia szegedi döntőjében

Hátország: négy Titán-érem a diákolimpia szegedi döntőjében

2015. június 18., csütörtök
Hátország: négy Titán-érem a diákolimpia szegedi döntőjében
triatlon_diakolimpia

A szegedi önkormányzat és a Magyar Triatlon Szövetség támogatásával június 14-én rendezte meg a szegedi Titán Triatlon Club a Maty-éri Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban a 2015. évi Triatlon Diákolimpia országos döntőjét, hazánk egyik legnagyobb utánpótláskorú triatlon versenyét.

A hat korcsoportban közel 500 versenyző nevezését adták le a regionális előversenyek szervezői a különböző távokra. Szegedet 17 versenyző képviselte ezen a döntőn szép eredményekkel, hiszen a két arany- és két ezüstérem mellett további tízen belüli helyezések is születtek.

Eredmények:

I. korcsoport:

Joó Luca 8., Fazekas Réka 9.

III. korcsoport:

Kovács Réka Lili 6.

IV. korcsoport:

Balla Bálint 1.

V. korcsoport:

Majoros Csaba 5., Gera Dóra 8., Kovács Márk 10., valamint a Majoros Csaba, Kovács Márk, Kurucsai András SZTE Ságvári Gimn. csapata 2.

VI. korcsoport:

Fekete Hanga 1,.Sántha Péter 2. A versenyzők valamennyien a Titán Triatlon Club sportolói, edzőik

Balla Péter

és

Farkas István

. A versenyzők mellett a szervezők csapata és a helyszín is jól vizsgázott, a vendégek közül sokan jelezték, hogy jövőre ismét szívesen eljönnének erre a kiváló helyszínre és színvonalas versenyre. A szervezők köszönik a lebonyolításban résztvevő szülők, ismerősök, jó barátok segítségét, továbbá a Ferrero Magyarország Kft., a Törley Pezsgőpincészet, az Autoclassic Hungary Kft. és a Csapó és Fia Kft. támogatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.