Hátország: négy Titán-érem a diákolimpia szegedi döntőjében

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

triatlon_diakolimpia

A szegedi önkormányzat és a Magyar Triatlon Szövetség támogatásával június 14-én rendezte meg a szegedi Titán Triatlon Club a Maty-éri Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban a 2015. évi Triatlon Diákolimpia országos döntőjét, hazánk egyik legnagyobb utánpótláskorú triatlon versenyét.

A hat korcsoportban közel 500 versenyző nevezését adták le a regionális előversenyek szervezői a különböző távokra. Szegedet 17 versenyző képviselte ezen a döntőn szép eredményekkel, hiszen a két arany- és két ezüstérem mellett további tízen belüli helyezések is születtek.

Eredmények:

I. korcsoport: Joó Luca 8., Fazekas Réka 9.
III. korcsoport: Kovács Réka Lili 6.
IV. korcsoport: Balla Bálint 1.
V. korcsoport: Majoros Csaba 5., Gera Dóra 8., Kovács Márk 10., valamint a Majoros Csaba, Kovács Márk, Kurucsai András SZTE Ságvári Gimn. csapata 2.
VI. korcsoport: Fekete Hanga 1,.Sántha Péter 2.

A versenyzők valamennyien a Titán Triatlon Club sportolói, edzőik Balla Péter és Farkas István.

A versenyzők mellett a szervezők csapata és a helyszín is jól vizsgázott, a vendégek közül sokan jelezték, hogy jövőre ismét szívesen eljönnének erre a kiváló helyszínre és színvonalas versenyre. A szervezők köszönik a lebonyolításban résztvevő szülők, ismerősök, jó barátok segítségét, továbbá a Ferrero Magyarország Kft., a Törley Pezsgőpincészet, az Autoclassic Hungary Kft. és a Csapó és Fia Kft. támogatását.

Előző sztori

Könyvbemutató Szegeden Magyarország első túszdrámájáról

Következő sztori

Közel 8640 fa életét mentették meg a papírgyűjtő gyerekek + FOTÓK