Folytatódik a Tisza Lajos Közéleti Egyesület rendezvénysorozata – G. Fodor Gábor Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Június 3-án G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai vezetője lesz a Tisza Lajos Közéleti Egyesület (TLKE) beszélgetős rendezvényének vendége.

Az egyesület célja, hogy összefogva a szegedi és a város vonzáskörzetében élő embereket, a helyi közösségekkel, vállalkozásokkal és civil szervezetekkel együttműködve elősegítse a város és a régió állampolgárai és helyi közösségei gazdasági, szociális, kulturális fejlődését, erősítve a család egységét és nemzeti összetartozás érzését. A szervezet nézete szerint a “polgári Magyarország” nem politikai marketing termék, hanem igenis fontos cél!

“Szeretnénk megragadni a lehetőségeinket és segíteni, hogy újraépíthessük e jövőképet. Ezért olyan beszélgetéseket tervezünk, ahol meghívott vendégünkkel közösen próbáljuk értelmezni a jelenlegi helyzetünket és megpróbálunk a polgári Magyarország jövőjébe is betekinteni” – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott meghívójában a TLKE.

A G. Fodor Gáborral rendezett beszélgetős rendezvény szerdán 18 órakor kezdődik az újszegedi Délvidékházban.

Default thumbnail
Előző sztori

Biszku-per - "Ez nem egy szokványos büntetőper"

Default thumbnail
Következő sztori

Tóth Péter: A városnak is szerepet kell vállalnia az orvosi ellátás biztosításában

Legutóbbi hasonló cikkek