Bulvár

Betörőket fogtak el a szegedi rendőrök

Betörőket fogtak el a szegedi rendőrök

2015. június 23., kedd
Betörőket fogtak el a szegedi rendőrök

A rendőrség őrizetbe vett két férfit, akik a gyanú szerint Szegeden, Deszken és Sándorfalván is követtek el bűncselekményeket.

A szegedi Bérkert utcában lévő ingatlan zárt kapuajtaját feszítette ki egy férfi június 22-én délben. Amikor az ingatlan egyik ablakának rácsát akarta leverni, megszólalt a riasztó, a betörő erre menekülni kezdett. Az állampolgári jelzésre kiérkező újszegedi körzeti megbízottak a személyleírás alapján keresni kezdték az elkövetőt, akit a helyszíntől 500 méterre elfogtak. A férfi ruházatában csavarhúzót és kesztyűt találtak. A 44 éves

Sz. Ferencet

előállították. A rendőrök a klárafalvi lakost azzal is meggyanúsították, hogy június 15-én egy deszki zárt telephelyről mezőgazdasági eszközöket, egy szegedi telephelyről vaslemezeket lopott el. Büntetőeljárás indult egy 19 éves gödöllői lakos ellen is a Szegedi Rendőrkapitányságon, aki a megalapozott gyanú szerint június 21-én 3 órakor bemászott egy sándorfalvi ingatlan udvarába, majd kiégette a nyári konyha ablakának szúnyoghálóját. Végül nem vitt el semmit, mert a tulajdonos cselekménye közben megzavarta. A szegedi nyomozók gyanúja szerint

D. Krisztián

június 7-én egy sándorfalvi étterembe tört be, ahonnan készpénzt, laptopot, és hangszórót lopott el. Egy sándorfalvi fagyizóba a szúnyoghálót letépve, az ablakot benyomva jutott be június 16-án. Onnan készpénzt, mobiltelefont és üdítőitalokat vitt el. A Szegedi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.