Sport

Asztalitenisz: háziversennyel és bankettel zárta a szezont a MOAC

Asztalitenisz: háziversennyel és bankettel zárta a szezont a MOAC

2015. június 29., hétfő
Asztalitenisz: háziversennyel és bankettel zárta a szezont a MOAC
moac_evzaro_02

Szezonzáró háziversenyt rendezett június 21-én a Móravárosi Asztalitenisz Club (MOAC), majd az este folyamán banketten értékelték az egyesület elmúlt egy évét.

A már hagyományosnak számító zártkörű tornán minden versenyző saját nevével feliratozott, a hivatalos klubszíneket megjelenítő mezt vehetett át. A színvonalas, négydöntős verseny nemcsak felmérése az eddigi sportszakmai munkának, hanem reményt keltő összegzés is a megyei bajnokság elkövetkező bajnoki szezonja előtt.

Eredmények:

Főtábla:

1. Márta Dániel, 2. Molnár András, 3. Horváth Klára, 4. Varga Zoltán.

B döntő:

1. Csanádi Tamás, 2. Öry Dávid, 3. Tutrai Ádám, 4. Erdélyi Lajos.

C döntő:

1. Fránki László, 2. Jójárt Zoltán, 3. Szanka Csaba, 4. Dömötör Gyula.

D döntő:

1. Gáspár Erzsébet, 2. Purák Rajmund, 3. Sitkei Bence, 4. Molnár Ilona. Ezt követően a móravárosi Szélkakas Panzióban rendezték a klub ünnepi szakosztálygyűlését. Az est nyitányaként

Csiszár Sándor

szakosztályvezető üdvözölte a megjelenteket, illetve külön köszöntötte

Kardos Irént

, Móraváros önkormányzati képviselőjét, aki először találkozott a sportközösséggel. A Móravárosi Kinizsi SE elnökségét

Gerecz Péter

képviselte. A szakosztályvezető beszédében sikertörténetként értékelte a városrészben bekövetkezett pozitív szemléletváltozást, amelynek köszönhetően a helyi hagyományok felélesztése mellett a sportélet is egyre többet hallathat magáról. Külön kiemelte a tagság dicséretes sportszakmai munkáját és összetartását, amelynek eredményeként a klub tovább tud létezni és fejlődni. Zárszavában további sikerekre buzdította a csapatokat, amire a jelenlévők "Hajrá MOAC!" csatakiáltással és tapssal válaszoltak.

moac_evzaro_03

A szakosztály munkájának éves értékelését

Kovács János

technikai vezetőtől hallhatta a publikum. Bevezetőként mint testnevelő az egészséggel összefüggő életigazságokra hívta fel a figyelmet. "Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség, vagy fogyatékosság hiánya. A sportot űző embernek mindez többet kell, hogy jelentsen! Aki gyakran játékos, vidám tud lenni, aki képes pozitívan gondolkodni, az a hétköznapokban is könnyebben ki tudja bontakoztatni képességeit, képes megoldani a rá váró nehézségeket" - fogalmazott. Ezt követően a szakosztály napi működésével kapcsolatos helyzetet és a kedvezőbb lehetőségekhez jutástól függő esélyeket ismertette. A havi rendszerességgel megszervezett versenyek iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ami a kulturált körülményeknek és a minőségi eszközöknek is köszönhető. Az est egyik ünnepélyes momentuma a MOAC házi ranglista pontverseny helyezettjeinek díjazása volt. Ezt a pontversenyt Kovács János hívta életre azzal a céllal, hogy a tagság minél aktívabban vegyen részt a rendezvényeken.

A pontverseny végeredménye:

1. Horváth Klára (6656 pont), 2. Molnár András (3104 pont), 3. Tóth József (2864 pont).

moac_evzaro_01

A MOAC megyei bajnokságban résztvevő csapatainak helyezései:

MOAC Diamant - 2. helyezett MOAC Old Boys - 3. helyezett MOAC Fanatic - 8 .helyezett MOAC Vad-ászok - 5. helyezett MOAC Kontrák - 8. helyezett Az eredmények ismertetését követően Kovács János köszönetét fejezte ki

Feketü Bélának

, a SZISZSZI Szeged-Móravárosi Tagintézménye igazgatójának a szakosztály iránti töretlen bizalmát, a sportklub létének legmeghatározóbb feltételét, a tornaterem használatát biztosító támogatását, továbbá a SZEGEDma.hu híradásait és a vendégek megtisztelő jelenlétét. Az est hátralévő részét a közösség finom vacsorával és kellemes társalgással töltötte el.

Háziversennyel és bankettel zárta a szezont a MOAC - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=550411

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.