Közélet

Áramellátási probléma miatt állt a szegedi tömegközlekedés + FOTÓK, VIDEÓ

Áramellátási probléma miatt állt a szegedi tömegközlekedés + FOTÓK, VIDEÓ

2015. június 10., szerda
Áramellátási probléma miatt állt a szegedi tömegközlekedés + FOTÓK, VIDEÓ
szkt_aramszunet02_gs

Áramellátási probléma miatt szerda reggel leállt a trolibusz és villamosközlekedés Szeged bizonyos pontjain, így például a Csongrádi sugárúton és a Mars tér környékén is. A Szegedi Közlekedési Társaság már dolgozik a meghibásodott vonalakon.

Áramellátási probléma miatt akadozott szerdán reggel a tömegközlekedés Szegeden. Korábban ezt írtuk: az SZKT a 10-es és 8-as trolik vonalán pótlóbuszokkal igyekszik helyreállítani a rendet, míg a többin egyelőre csak a Bartók tértől a külváros irányába közlekednek a trolik. Tehát a Bartók tér-Makkosháza, Bartók tér-Körtöltés utca és a Bartók tér-Vértó közötti szakaszon pótlókra, onnantól pedig a megszokott tömegközlekedési eszközökre lehet felszállni. Az SZKT közkapcsolati osztálya egyébként a SZEGEDma.hu hírportáltól értesült az esetről, első telefonhívásunk után néhány perccel pedig azt a tájékoztatást adták: már dolgoznak a hibaelhárításon, a közlekedés hamarosan helyreáll. http://www.youtube.com/watch?v=CyxTlgHu8uQ

Ti tapasztaltátok?http://szegedma.hu/?p=545784

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.