Újra jönnek a szombati ingyenes tárlatvezetések

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hazaternek

Ismét ingyenes tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a szegedi Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház: minden szombaton délután ajándék vezetéseken vehetnek részt az érdeklődők az első világháborús és a Karinthy-tárlatokon.

Ha beköszönt a nyár, jönnek az ingyenes tárlatvezetések a Móra Ferenc Múzeumban: a tavalyi sikerre való tekintettel ismét ajándék vezetésekkel várnak mindenkit hétvégenként. Minden szombaton 15 órakor indul a vezetés a Móra-múzeum első világháborús tárlatán, a „Hazatérnek… 1914-1918” című kiállításon. Ezt követően, 16 órakor pedig a Fekete ház veszi át a stafétabotot, ahol a „Számadás a tálentomról” című Karinthy-emléktárlaton kalandozhatnak a vezetőkkel a látogatók.

Az ingyenes tárlatvezetéseknek immáron többéves hagyománya van a szegedi Móra Ferenc Múzeumban: a nyár közeledtével egyre többen érdeklődnek a múzeumi kiállítások iránt, azonban az egyénileg érkezőknek nincs mindig lehetősége tárlatvezetésen részt venni. Nekik szeretne kedvezni a múzeum az ingyenes vezetésekkel, melyek évek óta nagy sikerrel folynak.

Előző sztori

Hat új tévéjáték és tizenöt kisfilm készülhet mintegy 675 millió forintból

Következő sztori

Hátország: népes gyerekseregnek szervezett focitornát a Déli Aprók FC és a Rendőr TE