Gazdaság

Szünetel a társasház-felújítási pályázatok befogadása

Szünetel a társasház-felújítási pályázatok befogadása

2015. május 31., vasárnap
Szünetel a társasház-felújítási pályázatok befogadása
panel02_gs

Hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a társasházak energia-megtakarítását célzó felújítási pályázatok befogadását.

A fejlesztési tárca az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében arra is kitér, hogy a dél-alföldi, a dél-dunántúli, az észak-alföldi, az észak-magyarországi és a közép-dunántúli régiókban megvalósítandó beruházásokra június 2-án 12 óráig lehet pályázatokat benyújtani. Az Otthon melege program keretében meghirdetett pályázaton a beérkezett igényeket az arányosan megtakarított szén-dioxid-mennyiség figyelembevételével rangsorolják. A befogadható pályázatokat a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig támogatják - közölte a tárca. A minisztérium szükség esetén dönt a régiók közötti források átcsoportosításáról, valamint nagyszámú, kedvezően elbírált pályázat esetén a további forrásfeltöltésről.

Határozatlan időre felfüggesztették a társasházak energia-megtakarítását célzó felújítási pályázatok befogadását! Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=543083

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.