Sport

Kick-box: óriási győzelmekkel tisztelegtek a magyarok Leyrer Richárd emlékének Szegeden + FOTÓK

Kick-box: óriási győzelmekkel tisztelegtek a magyarok Leyrer Richárd emlékének Szegeden + FOTÓK

2015. május 25., hétfő
Kick-box: óriási győzelmekkel tisztelegtek a magyarok Leyrer Richárd emlékének Szegeden + FOTÓK
kickbox04kf

Több mint 800 nevezés, 75 klub a világ minden tájáról és kimagasló magyar sikerek a nemzetközi mezőnyben – jól szervezett versennyel és eredményes szerepléssel emlékeztek meg a magyarok a sportág szövetségének januárban elhunyt elnökéről, Leyrer Richárdról. A Szegeden megrendezésre kerülő éves tornát idén a Szövetség tiszteletbeli örökös elnökének emlékére ajánlották a szervezők. A hazai tatamis harcosok a tőlük megszokott teljesítményt nyújtva uralták a mezőnyt, de ringben is szép számmal termett magyar arany.

A K1, full-contact és low-kick harcosaink elképesztően erős felnőtt ringes mezőnyben versenyeztek, melyet jól fémjelzett a nagy létszámú kerettel érkező fehérorosz, szerb és ukrán csapat. Az első helyet jelentő világkupa aranyérmet a következő versenyzőink érték el:

Bordás Annamária

(Black&Gold Angels Veresegyháza),

Brunner Boglárka

(Titán SE),

Wágner Vivien

(Szigetszentmiklós-Tököl SE),

Habash Antoine

(Re-Gym),

Laszák Zoltán

(Szigetszentmiklós-Tököl SE). Mellettük 4 ezüst és 6 bronzérem született. A tatamisoknál a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia növendékei világverő címűknek megfelelően nemigen találtak legyőzőre a népes résztvevőszám ellenére sem, összesítésben 23 aranyérmet zsebeltek be. A magyarok a világkupa remek eredményeinek köszönhetően a résztvevő 20 ország közül a nemzetek összesített versenyében az 1. helyen zártak és összesen 83 db aranyat, 83 ezüstöt és 111 bronzérmet szereztek. A Magyar Kick-box Szövetség jó eredmények mellett annak is örülhetett, hogy

Salim Kayicii

, a Nemzetközi Kick-Box Szövetség WAKO ügyvezető elnöke és

Borislav Pelevic

, a WAKO Europe elnöke is elismerőleg nyilatkozott a szegedi szervezésű versenyről.

Három napon át csattogtak a pofonok az újszegedi sportcsarnokban - kiváló magyar eredményeket hozott a szegedi kick-box világkupa! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=541316

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.