Sport

Labdarúgás: elmaradt a bravúr a szegedi veteránoktól + FOTÓK

Labdarúgás: elmaradt a bravúr a szegedi veteránoktól + FOTÓK

2015. május 18., hétfő
Labdarúgás: elmaradt a bravúr a szegedi veteránoktól + FOTÓK
veteranfoci51kf

A tavaszi harmadik fordulóval folytatódott az OVLSE Dél–Régió selejtező tornája Szegeden, a SZVSE-stadionban. A szegediek három ponttal zárták a szombati játéknapot.

A szegedi veteránok úgy vághattak neki a hazai selejtezőnek, hogy még megvolt az esélyük arra, hogy megnyerjék csoportjukat, és ezzel kiharcolják az országos döntőbe jutást. A tornát

Nógrádi Tibor

, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója nyitotta meg, aki beszédében kiemelte a veterán labdarúgás fontosságát, hiszen Szeged labdarúgásának szüksége van a példaképekre.

Dudás Tivadar

, az OVLSE Dél–Régió koordinátora megköszönte Nógrádi Tibor segítségét, aki áldozatos munkájával segítette a veteránok szereplését. A szegedi csapat remekül kezdett, és 3-0-ra legyőzte a Kiskunfélegyházát, azonban formáját nem tudta átmenteni a forduló előtt éllovas Kecskemét elleni mérkőzésre, ahol bár több lehetősége is volt a gólszerzésre a Tisza-partiaknak, de csak egyszer tudták bevenni a kecskemétiek kapuját, ami kevésnek bizonyult a győzelemhez, és 2-1-s vereséget szenvedtek. A harmadik mérkőzésre a sajnálatos sérülések miatt kissé tartalékosan állt ki a Szeged, amely nem tudta megállítani a játéknapon valósággal száguldó Békéscsabát, és 3-0-s vereséget szenvedett. A tavaszi harmadik fordulót a Békéscsaba nyerte, amely mindhárom találkozóját megnyerte, ráadásul kapott gól nélkül zárta a játéknapot, így két pontra megközelítette az élen álló Kecskemétet, és a június 6-i utolsó, Békéscsabán rendezett fordulóban hazai pályán harcolhatja ki az országos döntőbe jutást, amelyre a Szegednek már nincs esélye, azonban még beleszólhat abba, hogy ki jusson tovább a kvartettből.

OVLSE Dél–Régió, tavaszi 3. forduló (2015. május 18., Szeged):

Szeged-Kiskunfélegyháza 3-1 Kecskemét-Szeged 2-1 Kiskunfélegyháza-Kecskemét 0-4 Békéscsaba-Kecskemét 1-0 Kiskunfélegyháza-Békéscsaba 0-2 Szeged-Békéscsaba 0-3

A táblázat állása:

#CSAPATM.Gy.D.V.G.A.P.
1.Kecskemét21117337-1940
2.Békéscsaba21116434-1639
3.Szeged2194824-2231
4.Kiskunfélegyháza21131713-496

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.