Bulvár

Kisteve született a Szegedi Vadasparkban

Kisteve született a Szegedi Vadasparkban

2015. május 6., szerda
Kisteve született a Szegedi Vadasparkban
Bactrian camel (Camelus bactrianus) baby shortly after birth and its mother

Kétpúpú tevecsikó jött világra a Szegedi Vadasparkban, adjon nevet neki!

Idén másodszor örülhetnek a vadaspark dolgozói kis kétpúpú teve (Camelus bactrianus) születésének, egyben annak, hogy most már Moha, a fiatal csődörük is bizonyított, vagyis Góbinak, a vadasparkban született tevekanca csikójának már szegedi az apja is. Mint olvasható a híreinkben, illetve látható a Vadasparkban sétálva, sok újszülöttnek örvendhetünk a tavasz folyamán, így az az elképzelésünk, hogy az idei gyermeknapi rendezvényünknek a „Kölykök, borjak, fiókák” fantázianevet adtuk, jó ötletnek bizonyult. A második tevecsikónak még nem találtak ki nevet a gondozók, ezt a vadaspark látogatóira bízzák. Az info@zoo.szeged.hu címre lehet az ötleteket elküldeni május 17-ig. A legjobb név kitalálóját állatkertes ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Mi legyen az egyik frissen született tevecsikó neve? Ötleteket vár a Szegedi Vadaspark - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=535098

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.