Bulvár

Rekeszek között lapult a csempészcigi

Rekeszek között lapult a csempészcigi

2015. április 23., csütörtök
Rekeszek között lapult a csempészcigi

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 6.500 doboz adózatlan cigarettát találtak egy személygépjárműben. Az előkerült, öt és félmillió forint értékű dohányterméket lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A NAV pénzügyőrei közúti ellenőrzést tartottak Kondoros belterületén és megállítottak egy magyar rendszámú, Fiat típusú tehergépjárművet. A járművet vezető férfi nem tudta megmondani, hogy mit szállít. A pénzügyőrök tüzetesen átvizsgálták a járművet, és a raktér ponyváját felnyitva üres műanyag rekeszeket találtak, amelyek között fekete nejlonzsákokba rejtve összesen 6.500 doboz különböző márkájú (Lifa Strawberry Slims, Lifa Menthol Slims, Compliment Slims, Feszt) feltételezhetően csempészett, magyar adójegy nélküli cigaretta lapult. A pénzügyőrök a több mint öt és félmillió forint értékű cigarettaszállítmányt, valamint a járművet lefoglalták, a pénzügyi nyomozók az ügyben orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.