Közélet

Magyarország napi 3 milliárd forint uniós forráshoz jut

Magyarország napi 3 milliárd forint uniós forráshoz jut

2015. április 19., vasárnap
Magyarország napi 3 milliárd forint uniós forráshoz jut

Magyarország naponta mintegy 3 milliárd forint európai uniós támogatáshoz jut 2014-2020 között, a cél ezen összeg minél hatékonyabb felhasználása - mondta az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője Siklóson vasárnap, az uniós fejlesztések nyílt napja alkalmából.

Szűcs Tamás

a közösségi támogatásból megvalósult beruházások bemutatására negyedik alkalommal rendezett eseménysorozat siklósi programjának sajtótájékoztatóján utalt arra: Magyarország a korábbi, 2007-2013 közötti uniós költségvetési ciklusban 63 ezer fejlesztést valósított meg 8200 milliárd forint támogatásból, s ehhez hasonló forrást kap a tavaly kezdődött hétéves időszakban is. A képviseletvezető örömének adott hangot, hogy a kormány az új ciklusban nagyobb összegeket szán gazdaságfejlesztésre, de ezek mellett folytatódnak az infrastrukturális és más beruházások is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.