Király Gábor és Szűcs Lajos is ellátogat a szegedi kapusháborúra

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kapushaboru42_gs

Immár negyedik alkalommal rendezik meg Szegeden a kapusháborút. Az ország egyetlen kapusháborújában június 28-án mérhetik össze tudásukat és rátermettségüket a hálóőrök a Felső Tisza parti stadionban.

A Cib Bank Kapusháború 2015 tornára nevezni a kapushaboru.hu oldalon lehet június 14-ig. Ahogy korábban, idén is két kategóriába várják a 15. életévüket betöltött kapusok regisztrációját, így nyílt és +35-ös kategóriába. A hölgy versenyzők is utóbbiba kapnak majd besorolást. A nevezés feltétele a kitöltött jelentkezési lap, illetve a nevezési díj beérkezése. Utóbbi összege 2012 óta változatlan, és a szervezők a jövőben sem kívánják azt megemelni. Minden jelentkező ajándék saller mezt, logózott kulacsot, szendvicseket, herbalance vitaminokat, xixo ásványvizet és a FourFourTwo korábbi számait, valamint a nevezési sorszámának megfelelő tombolajegyet kap ajándékba. A tombola főnyereményei idén egy bicikli, egy balatoni hétvége és egy belépő a Napfény Fürdő Aquapolisba.

A reggel 8 órakor kezdődő programot Kiss Rigó László megyéspüspök és Hegedűs Péter, a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola szakmai vezetője összecsapása nyitja meg. Sztárvendégként ellátogat Szegedre Király Gábor, a magyar válogatott és a angol másodosztályú Fulham kapusa, illetve Szűcs Lajos, az NB I-es Pápa hálóőre, korábbi háromszoros válogatott játékos. További élvonalbeli klubok portásai is várhatóak a megmérettetésre, pontos névsort később közölnek majd a szervezők.

A torna másnapján, június 29-én a Kisstadionban indul útjára a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola nyílt napi Road Show-ja.További információ a programról a kapus.eu oldalon olvasható.

Király Gábor és Szűcs Lajos is ott lesz az idei kapusháborún! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=532801

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 29.

Előző sztori

Álszírek a határon

Következő sztori

Kilenc országból érkeznek fogathajtók Fábiánsebestyénre