Kézilabda: öt góllal nyert a Pick a Csurgó otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_csurgo_14_11_05_gs

Öt góllal nyert a Csurgó ellen idegenben és továbbra is a második helyen áll a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásában.

Juan Carlos Pastor legénysége a győzelem révén már egészen biztosan nem végezhet a másodiknál rosszabb pozícióban. A szegediek legközelebb a Balatonfüreddel csapnak össze hazai környezetben május 6-án, majd három nappal később a Veszprém elleni csúcsrangadó következik ugyancsak az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszás, 8. forduló:

Csurgói KK – MOL-Pick Szeged 25-30 (15-16)
Nagyatád, városi sportcsarnok. Vezette: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor.
Csurgó: Balogh T. – Gebhardt 2, Cavor 5, Ratajec 2, Szöllősi 3, Ostroushko 3, Gazdag 3. Csere: Pallag (kapus), Nagy D., Herbert, Lele 3/3, Pordán 1, Borsos, Nagy M. 1, Oláh 1, Vadkerti G. 1. Vezetőedző: Sótonyi László.
Szeged: Wyszomirski – Bombac 4, Ilyés 7, Källman 7, Blazevic, Zubai 2, Prodanovic 1. Csere: Sierra (kapus), Balogh 2, Robledo, Parrondo 6/2, Vranjes 1, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 4/3, ill. 3/3.
Kiállítás: 12 perc, ill. 14 perc.

Nyert a Csurgó ellen idegenben, így már matematikailag is ott van a bajnoki döntőben a MOL-Pick Szeged – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=530726

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 22.

Előző sztori

Király Levente színművész lesz a Kisszínház vendége

Következő sztori

Nagyszabású program indul a Homokhátság vízgazdálkodásnak javítására + FOTÓK