Közélet

"Hotel Balance" négycsillagos gyógyszálló épül Kisteleken

"Hotel Balance" négycsillagos gyógyszálló épül Kisteleken

2015. április 22., szerda
"Hotel Balance" négycsillagos gyógyszálló épül Kisteleken
05d

Közép-Európában egyedülálló az a szálloda, amely Kisteleken épül, és 2015 őszén már vendégeket is tud fogadni. Az Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Operatív Program keretén belül készülő, több mint egymilliárd forintot meghaladó beruházás 70 százalékos intenzitású, 822 millió forintos európai uniós támogatást élvez.

A HungaroMed Hotel és Komplementer Gyógyászati Központ "Hotel Balance" szlogen névvel innovatív, akadálymentes, gyógyító és rekreációs szolgáltatásokat nyújtó holisztikus gyógyászati kezeléseket kínál.

Mit jelent az, hogy holisztikus?

Ez a sejtelmesnek tűnő szó egy összetett szemléletmódot takar. A teljességre, az egészre törekvő gyógyítási módszerek összessége, amelyeknél figyelembe veszik a beteg nemcsak fizikai, hanem mentális, lelki állapotát is. A testi és/vagy lelki sérülésen kívül a betegség lelki okait is feltárja, megtalálja a betegség üzenetértékét a beteg számára, amely így a teljes gyógyuláshoz vezethet.

Milyen gyógyászati kezeléseket nyújt a szálloda?

A gyógyászati központban mintegy 600 m²-en az alábbi lehetőségek vehetőek igénybe: betegségspecifikus diéta, léböjt kúra, mozgásterápia, lovas terápia, masszázsterápia, művészetterápia, pszichoterápia, holisztikus gyógyszeres terápia, onkorehabilitáció, életmódminta tanítása, megismertetése, természetgyógyászat, fizikoterápia, belgyógyászat.

Milyen szolgáltatásokat kínál a közel 700 m² alapterületű Wellness részleg?

A gyógyászati központban található feszített víztükrű élménymedence, pezsgőmedence, termál gyógymedence, török gőzfürdő, római gyógymedence, merülő medence valamint aroma gyógymedence. Szintén itt nyer teret a bioszauna, a finn szauna, továbbá a sportolásra lehetőséget nyújtó edzőterem is. A szálloda külső, szabadtéri részlegén pedig élménymedence és a napozóterasz biztosítja vendégeink számára a kellemes felüdülést.

Kinek ajánlott a négycsillagos gyógyszálló szolgáltatásait igénybe venni? Mindenkinek, akinek fontos a saját, illetve a családja egészsége, teljes mértékben ajánlhatóak a fent említett komplett szolgáltatások. Egészségünk visszaszerzése vagy megőrzése; illetve a betegségek megelőzése céljából kiváló lehetőség a komplementer gyógymódokat alkalmazó szálloda széles kínálatát igénybe venni. A szolgáltatások ambuláns kezelések formájában is elérhetőek, így a környező települések lakosait is invitáljuk a gyógyászati központba. A szállodához tartozik egy 1,5 hektáros kert a Papfenyves erdő mentén, úgy kialakítva, hogy az szintén a gyógyulást, rehabilitást segítse elő. A hotel rendelkezik egy 100 adagos konyhával, 50 főt befogadó étteremmel is. A konyhán biodinamikus-gazdálkodásból származó alapanyagokkal készítik majd el az ételeket. A projekt keretében 15 fő számára létesül új munkahely. (X)
uszt_fejlec_motivacios_tanoda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.