Hátország: eredményes Interliga-forduló a SZEOL SC-től

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

labda_labdarugas_foci_mj

Szentesen és Orosházán léptek pályára a SZEOL SC utánpótlás együttesei az Interliga legutóbbi, április közepén rendezett fordulóiban.

Interliga 8. forduló – Orosháza, 2015. április 18. (2002-es korosztály)

SZEOL SC-Orosházi MTK-ULE 1-2 Gól: Kerkai Zoltán.
SZEOL SC-Orosházi MTK-ULE II 3-1 Gól: Kerkai Zoltán (2), Tóth Ádám.
SZEOL SC-Grosics Akadémia Gyula 0-1

bernat_peter_szeol

A csapat tagjai: Antal Tamás, Fülöp Gábor, Savanya Bence, Rácz Patrik, Farkas Ádám, Pap Gergő, Csejtei Márió, Csordás Csanád, Skribek Benedek, Martinkovics Milán, Tóth Ádám, Kerkai Zoltán, Temesvári Máté. Edző: Bernát Péter.

Bernát Péter: „Jó hozzáállás jellemezte a gyerekek játékát, örülök, hogy itt és a másnapi megyei bajnoki mérkőzésünkön is ez volt a jellemző. A csapat játéka úgy látom jó irányba halad, viszont sok más mellett leginkább a helyzet kihasználáson van sok javítani valónk.”

Interliga 8. forduló – Orosháza, 2015. április 18. (2003-as korosztály)

SZEOL SC-Orosházi MTK-ULE 0-1
SZEOL SC-Szeged 2011 5-0 Gól: Major Szabolcs (3), Demirci Ali (2)
SZEOL SC-Grosics Akadémia Gyula 8-2 Gól: Major Szabolcs (2), Kovács Ákos (2), Zámbó Bence (2), Tóth Gergő, Schimpl Csaba.

Dóra János

A csapat tagjai: Herczegfalvi Levente, Gál Szabolcs, Oláh Máté, Demirci Ali, Szűcs Tamás, Zámbó Bence, Kovács Ákos, Tóth Gergő, Szűcs Dániel, Major Szabolcs, Czigléczki János, Schimpl Csaba, Nagy Benedek. Edzők: Dóra János, Molnár Dániel.

Dóra János: „Az első mérkőzésen rosszul teljesítettünk, tompán és pontatlanul játszottunk, majd felébredtünk és a másik két meccset könnyedén nyertük.”

Interliga 8. forduló – Szentes, 2015. április 19. (2004-es korosztály)

SZEOL SC-Szentes 1-2 Gól: Rádai Bálint
SZEOL SC-Gyulai Termál FC 2-2 Gól: Rádai Bálint, Bogdán Bence.
SZEOL SC-LIT-SZEAC 3-4 Gól: Bogdán Bálint, Horváth Zalán (2).

Kispál Csaba

A csapat tagjai: Ménesi Edvárd, Babós Levente, Bogdán Bence, Abou-Abdo Patrik, Kovács Péter, Mészáros Máté, Süli Bence, Horváth Zalán, Buchholcz Barnabás, Rádai Bálint, Indre Balázs, Ádám Bogát, Wenner Miklós. Edző: Kispál Csaba.

Kispál Csaba: „Sajnos a múlt heti formánkat nem sikerült átmenteni. Kicsit a vidámparkban érzem magam, ahol csak a hullámvasútra sikerült jegyet venni.”

Interliga 8. forduló – Szentes, 2015. április 19. (2005-ös korosztály)

SZEOL SC-Szentes 3-1 Gól: Mahler Gergő (2), Petrovics Máté.
SZEOL SC-Gyulai Termál FC 8-1 Gól: Ábrahám F. Bence (3), Mahler Gergő (2), Lippai Gergely, Demirci Deniz, Farkas Patrik.
SZEOL SC-LIT-SZEAC 3-1 Gól: Mahler Gergő (2), Lippai Gergely.

Kovács Péter

A csapat tagjai: Zelman Levente, Mahler Gergő, Orosz Lőrinc, Farkas Patrik, Kozma Tamás, Ábrahám F. Bence, Lippai Gergely, Demirci Deniz, Nagy Lilla, Petrovics Máté, Rabecz Botond, Varga Zétény. Edző: Kovács Péter.

Kovács Péter: „A Szentes és a Gyula kellemetlen ellenfél volt, jó fizikumú gyerekekkel, akik ellen akkor voltunk fölényben, ha játszottuk a focit. A SZEAC erős csapat, akivel – mint korábban mindig – most is jó iramú és ritmusú meccset játszottunk. Tetszett a gyerekek akaratossága és elszántsága, remélem ez a következő temesvári fordulóra is így marad.”

Interliga 8. forduló – Szentes, 2015. április 19. (2006-os korosztály)

SZEOL SC-Szentes 3-3 Gól: Kriska Milán, Simon Marcell, Somodi Krisztián.
SZEOL SC-Gyulai Termál FC 1-5 Gól: Somodi Krisztián.
SZEOL SC-LIT-SZEAC 2-5 Gól: Somodi Krisztián, Német Márk.

Vándor Zsolt

A csapat tagjai: Tóth Miklós, Szögi Erik, Kis Balázs, Szabó Ádám, Német Márk, Somodi Krisztián, Simon Marcell, Kriska Milán. Edző: Vándor Zsolt.

Vándor Zsolt: „A rendezői hibából „korosztálycserével” induló forduló minket zavart meg a legjobban. Sem a hazai, sem a Gyula csapata ellen nem tudtuk azt nyújtani, amit tudunk. Az utolsó fordulóban már voltak biztató jelek, a mérkőzés felében mertük és sikerült a saját játékunkat játszani, azonban a végére elfogytunk.”

Interliga 8. forduló – Szentes, 2015. április 19. (2007-os korosztály)

SZEOL SC-Szentes 2-0 Gól: Árva Zalán (2)
SZEOL SC-Gyulai Termál FC 4-1 Gól: Fontos Áron 2, Nagymihály Ákos, Vereska Hunor.
SZEOL SC-LIT-SZEAC 0-3.

Kulacsik Tamás

A csapat tagjai: Ábel Martin, Árva Zalán, Beder Máté, Fontos Áron, Farkas Balázs, Nagymihály Ákos, Süli Róbert, Varró Márk, Vereska Hunor, Fodor Patrik. Edző: Kulacsik Tamás.

Kulacsik Tamás: „Az első két meccsen jól játszott a csapat, a harmadik mérkőzés második felére viszontelfáradtunk, ez okozta a vereséget. Nagyobb odafigyeléssel a SZEAC ellen is a 0-0-s félidei állás és a játék képe alapján jobb eredményt érhettünk volna el.”

Előző sztori

“Hotel Balance” négycsillagos gyógyszálló épül Kisteleken

Következő sztori

Előtérben a sport és a lazítás – Trapp-Napot tartottak a tesisek + FOTÓK